♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 30, 2009

Ke Perlis…

On saturday baru2 nie ke Perlis….
P1080764 Kenduri Kahwin adik sahabat Hubby…..
P1080754
Cantiknya permandangan di kala matahari hampir2 terbenam…..
P1080765
Lepak2 dulu la, sambil mr Hubby bersembang2 ngan sahabat seperjuangan dia.
P1080766
Pengantin pon lepak2 tu….Selamat Pengantin Baru yer kepada Ewan & Bakyah..
P1080767
Sebelum kami belah….psgan pengantin pon dah nak keluar gi outdoor photoshoot dengan photographer ….kenal sgt la sapa photog tuh…hiksss…

Terima kasih kepada Madi & Ina sekeluarga kerna menjemput kami ke majlis perkahwinan adik Madi, layanan yang bagus sekali….makanan pon sangat sedap…hehehe. Minta maaf la kami tak dapat overnight kat sana lagipon tak tahu plak ada lagi majlis malam tuh….insyaAllah ada jodoh kita jumpe lagi yer…


** tak de mood eden nk cite panjang2 lak….okiess…

22 comments:

[-suziey-] said...

wakakaka aku kenal photog itu..ekeke:p tantek sunset itu:p

naurah makwa said...

huhuhu..pengantin yang sama ngan blog kak gie..

Nana said...

cam sama je pantin kt blog gie.sama kan?hehe..
xbli mangga harum manis ke g perlis?

zura@iwan said...

suziey~

hehehe...mmg ko kenal bangat la kan wpon dr backside pon...kahhhhh.

zura@iwan said...

naurah~

aaa mmg same pon...attend kenuri yg sama..cume x sempat bjumpa

zura@iwan said...

Nana~

aaa same la..hikss...kitaorg gi knuri yg sama...adik member hubby aku & gie kawin..hehehe

x sempat g beli pon..lgpon bkn musim dia kut skrg..ntah la..

el said...

HAHAHAHAHAHAHA

iNa said...

cntik sunset...
syahdu je tgk..

smpai ke perlis kenduri..
best jln2 jauh ni... :)

zura@iwan said...

el~

gelak bdekah3x hg psl apa....x de idea la tuh....

alyyani said...

zura, dimana ade kamu, disitu ade gie, gitu la jugak sebalik nye :D

zura@iwan said...

iNa~

aaa syahdu kan tgk....

ye la ina...sekali sekala jln2 gk kan...

Ms AiReEn MoHd said...

weh babe..alalala majuk plak...tu dia best pi perlis....ade beli aku FM PERLIS dak?hikhik...

aku la ni tak berapa sihat demam teruk...nak blog walking pun payah....aku kalau mai blog ang aku klik aku bal noo....la ni tak der lagik....aku da elok sikit jap lagi aku mai blog ang klik klik lagik ok...

zura@iwan said...

alyyani~

lawak la ko eh....sehati bdansa la katakan...bdekah3

zura@iwan said...

Ms Aireen~

ishh x majuk la...saja kaco ko la....FM x sempat la eden nk sopping, g mkn2 then blk trs...

ala sian ko yer demam teruk...hopefully ko sembuh sepenuhnya yer...len kali mai jguk lg k..tq..

Ms AiReEn MoHd said...

aku mai lagi mau kasi ang satu dua iklan tuk ang ...sat lagik aku mai lagik ok...sowi la no...aku duk tak sehat payah nak jalan...pasni aku janji aku jln lagi na

zura@iwan said...

Ms Aireen~

rajin la ko..ni buat aku syggggg bangat ngan ko tau..hikss. x sehat sgt x yh la jln2 sgt..nnti aku kena marah ngan boy ko lak...

CINTAMANISZ Lite said...

hmm..hang kena ler beli satu slr, zura. Leh jd photog gak...hehe..

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

hikss...akak doakan semoga rezeki sy plak dpt beli dslr yer..hehehe

CuTeMiUt78 said...

aahaakksss.. kira ok la kan.. dari pada malas nak berhapdet.. tu dah ada hapdet pun..

zura@iwan said...

Cutemiut~

aaaa ok la tu ek...simple2 jerk..

wantie said...

jauhnyer ko pergi makan kenduri. lepas habis kenduri, patah balik. lapaq semula....

kik kik kik....kalau aku selalu cam tu. sebab jauh. sampai kat umah kena bedal lagi sekali.

zura@iwan said...

wantie~

hehehe...weii aku suker g kenuri smbil jln2...sabo je la...

mmg la akan lapo blk kan..