♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 24, 2009

Ok jerkkk....

Maap la yer blog ni lama x berupdate....sebab tuan empunya blog ketandusan idea, then perasaan dia nak berblog tak berbunga2 macam selalu...dia berdaun2 jerk...kahhhhh!! Dia mcm tak de hati nak berblog la plaksss...tapi tak per dia cakap dia tak akan stop berblogging. Tunggu dia ada citer dia share la kat sini, maybe dia rase tak de citer menarik la tu nak citer kannnn...

Tapi blog kengkawan ada la jugak dia terjah, ada yang sempat tinggal jejak.....kengkawan yang ada singgah blog dia nie, tima kasih banyak2 la yer..sudi jenguk blog dia...hikss

Picca diciplak dari blog Mr Zam...hikss..

Jadi kat cini dia nak bgtau, dia ok jerkk....mybe bertemu lagi next week monday la yer. Besok majority kengkawan yang bercuti kan sempena sambutan hari Krismas. Selamat Bercuti2....tuan empunya blog pon cuti2 ni byk xtvt dia kena buat..Semoga perjalanan korang semua berjalan lancar yer.

26 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

takpe ler Zura..sesekali syiok gak cuti berblogging ni. Merehatkan mata. Tp jgn ler lupa kembali ye..hehe

[-suziey-] said...

ketandusan idea ka kemalasan..ekekek:p kopem next week byk story kan sbb weekend ni byk aktiviti katanya,..

fazilzura said...

tu le.. mana ko mengilang ni hah ..
cuti2 msia jgk ker

zura@iwan said...

CINTAMANISZ~

betui tu kak sesekali coti berblogging apa slhnya...rest la jugakk...aaa x stop la kak

zura@iwan said...

suziey~

sm la tu kmlsan & ketandusan...hahaha....insyaAllah kalu nex week aku rajin apdet buat la...

zura@iwan said...

fazilzura~

ada la...x g cuti2 mesia lah....sj nk rest...

Gieyana said...

selamat bercuti2!kekeke...

**gmbar hg kt sebelah kiri tue..Nureen asyik jer sibuk dok review+preview dan sewaktu dgnnya..yg dia salam Aunty Zu'ra..kekeke!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hepi holiday kak! ;)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. dlm pada ketandusan idea nak hapdet.. tu hapdet gak..

~Firsya~ said...

phewwww smelah kite kak...mod berdaun,hehehe...

alyyani said...

biasala zura, aku pun biasa rasa gitu. ketandusan idea. tp ade benda nak share tp tak tertulis. harap ko ok2 je :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cantiknye

mummYaeesh said...

ok lagi berdaun..weols beranting jek uols..adoyaii!

yeay..arini dpt klik 2 ads..belanja tau!

Diarihatiku1976 said...

memang kadang-kadang idea tak datang... kira normal ler tu..

zura@iwan said...

Gieyana~

slmt2....alhamdullillah...

* gmbr aku sblh kiri yg mn wei? x de pn...hikss

zura@iwan said...

cik intan~

tenkui...

zura@iwan said...

cutemiut~

ada idea nk cite kata x de idea nk share ler...kakaka

zura@iwan said...

Firsya~

kahhhh...sm ek....lps ni berbunga blk la yer

zura@iwan said...

alyyani~

betui tu...kdg2 x semua kita dpt nk share kt cini kan...so far aku ok jerk.

zura@iwan said...

Siti Bum Bum~

aaa nice kan pic tu....

zura@iwan said...

mummyaeesh~

tu arr u aols tu branting je nih..alahai...

owhhh tenkui yer..muahhhh...

zura@iwan said...

Diari~

aaa besa la kak x sll kita ada idea...

ikiqzana said...

patut la lama x up date blog.. xpe la zura rehat2 hujung tahun ni.. tahun dpn mula balik semangat baru.

zura@iwan said...

ikiqzana~

hehehe....insyaAllah ada citer nk share zura citer la

Ms AiReEn MoHd said...

babe maseh tak der ni...huuhuh sian aku...jap lagik aku dtg lagik ni...gambo kat n3 ni sgt chantek la babe

zura@iwan said...

Ms Aireen~

ala....ko byk2 sbr k..nnti dia kuar la tuh...