♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, October 8, 2013

Singgah GAMA kejap..

Assalamualaikum...Salam Sejahtera,
Hari ni cuaca cerah je kat Penang..Alhamdulillah.

Story semalam nieh...Singgah GAMA shopping complex kat area town kejap Mr Daddy nak beli something kat sini..hehe.

Banyak sungguh mirror kat dalam GAMA nie, termasuk dalam fitting room nie la, hahaha...sementara tunggu en suami try test apa patut, kita pun sibuk duk dalam fitting room ni, hahaha..

Termasuk awang kecil ni ...duk ketuk2 wall sebelah, panggil Baba dia..tengok mirror..nasib baik tak terketuk mirror tu dengan umbrealla..huhu..

Irfan kalau bawa gi jenjalan memang best sungguh...nampak je shopping complex , tunjuk sebut "Co..Co.."(Tesco) hahaha. Tengok ha..Mama minta dia posing tengok cermin...dia terlari2 sana sini...hahaha..jadi maknya yang posing poyo sorang2..kahhh!

#macam2 hal ha...



14 comments:

PinKy MoMMa said...

hahahaha comel jer sebut co co tu..suka gi tesco yer syg? aunty pun love tesco hikhikhik

wantie said...

hai..soping pe la deme kat GAMA tu ek.. aku gak yg tak soping soping...

Nurzakiah Hanum said...

shopping ek

atuk said...

Assalamualaikum Zura

pandai Irfan bergaya di depan cermin

Gieyana said...

Kt sini kdg2 pampers dia murah time dia wat promo..bj bdk2 pon byk..last p ms a week bfore bsalinkn najlaa..

ALoNa CintamaniszLite said...

ada lagi GAMA ni ye??
akak penah masuk sini tahun 1994 dulu...

Budak2 mana laa reti dok diam...tp kalo dia tak lari jauh2 takpe...kalo lari jauh2...jenoh nk kejar. Kalo buat tak tau nanti..dia nyorok sana sini lagi payah.

el said...

jarang aku nak pi gama tu
sllu ms kapel2 dulu
sllu dok mkn2 kat blkg gama tu
mkn laksa ngan air limau asamboi
woiii terangkat sgt haha

Zura@Iwan said...

Pinky ~

tu arr..
tmbh2 kalau lalu tesco..lagi la..
srh siggh beb..huhu..

Zura@Iwan said...

wantie~

bkn ak shopping pon..
laki ak beli pakaian utk keja dia..hehe..

laki beli kejap je..tk duk lama2..

Zura@Iwan said...

Hanum~

tk pon..
teman hb jek..

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm Atuk..

hahaha..dia main ciluk2 dpn cermin..

Zura@Iwan said...

Gie~

aha beb..
mak saudara ak ada jd members kt GAMA ni..
mmbers day byk gk offer..

Zura@Iwan said...

k.ALona~

ada lagi kak..cuma tk brapa ramai je..
kt depan GAMA tu..byk tul foriegner berkeliaran..tp bkn foreigner mat saleh ni..bangla..huhu..

mmg tk duk diam kak..tu hubby cari brg dia sat je..idak mau penat gk..haha..

Zura@Iwan said...

el~

ak pon jarang gi GAMA
kalau ada mmbers sale ak terjah gk..guna mak saudara ak punya card..hehe..

laksa kt situ tk de dh la weh..huhu..