♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 3, 2013

Selamat Ulangtahun Kelahiran Bonda Sayang..

Assalamualaikum wbt..Selamat Petang bloggers!

Instagram, Wechat dan FB semua dah update..kat sini pula ak nak up....Alhamdulillah sementara Mak masih ada, maaf jika ada sesiapa yang terasa yer. Entry cam ni memang dari dulu ak update..untuk kenangan gak.

gambar raya aidilfitri 2012 , semua gambar lama..baru nie balik tak berkesempatan nak bergambar dengan Mak..huhu.

birthday mak tahun lepas rasanya...Irfan pun still bambam lagi...pp kuih pau ha..geram haihh..

Anyway..nak dedicated this sing to Mak...(walaupun mak tak de blog..kekeke..tapi seawal pagi dah wish pon kat mak)
"Allah Selamatkan Kamu....
Allah Selamatkan Kamu....
Allah Selamatkan Rohani Bt Japar...
Allah Selamatkan Mak Tersayang..."
Ameen.....

Selamat Ulangtahun Kelahiran Mak yang ke 56tahun...(sama tahun kemerdekaan Malaysia gitue
Semoga Mak sentiasa di bawah dilindungi Allah SWT...sihat selalu, dan dipanjangkan usia..
Ameen....

LOVE You SO Much Makkkk! Terima kasih untuk segala2nya Mak..


14 comments:

el said...

selamat ulangtahun kelahiran tuk mak hang smoga dia murah rezeki pjg umo diberi kesihatan yg baik2

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Assalamualaikum Makcik

selamat hari ulang tahun kelahiran
moga ceria selalu dan sihat senantiasa agar boleh beramal dgn sempurna

adrianna syaz said...

Slmt hari ulang thn utk mak zura..:)

Zura@Iwan said...

el~

thks beb..
ameen...

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk..

terima kasih atuk..
mudah2an mak sihat sll..

Zura@Iwan said...

adrianna~

thks adrianna..

Zuraidah Butang said...

alhamdullilah...semoga panjang umur bonda anda :)

Adlin Mohamad said...

happy bday bonda !
moga panjang umur dan di murahkan rezeki amin

wantie said...

Selamat ulangtahun kelahiran for your mom. moga panjang umur murah rezeki dan di beri kesempatan melihat cucu cucunya membesar .

Zura@Iwan said...

Zuraidah~

alhamdulillah..
terima kasih mdoakan..

Zura@Iwan said...

Adlin~

thks Adlin..
ameen...mudah2an..

Zura@Iwan said...

wantie~

terima kasih my fren...
ameen...
alhamdulillah boleh lagi jaga cucu..

ALoNa CintamaniszLite said...

alhamdulillah, irfan masih ada sorang nenek utk beri kasih syg sebagai seorang nenek...sbb kasih syg seorang yg bergelar nenek ni sangat lain....

semoga mak zura diberi kesihatan yg baik. amin

Zura@Iwan said...

k.Alona~

alhamdulillah kak..masih ada Opah, sayangnya belah iwan tk sempat Atuk dia nk main ngn cucu ank sulung dia..

irfan pggey Opah kat Mak zura..sedih kak bila teringat arwah mil gak..sbb arwah la yg tingin tgk cucu ank ksygan dia iwan..huhu

ameen..terima kasih kak mdoakan mak zura...