♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 24, 2013

Teaser | Gambar Pagi Raya Aidiladha 2013

Assalamualaikum...Salam Sejahtera,

Baru ada mood nak update pasal raya la kan...raya haji biasa2 je, tak meriah sangat...sekadar boleh berkumpul bersama keluarga sudah mencukupi..raya haji tahun ni, dua belah keluarga side ak dan hubby kumpul sekali di kampung ak kat Selama, Perak.. kiranya family gathering gak nieh...Alhamdulillah, plan last minute menjadi gak..hehe.

Okeh la..nanti ceta details ar, kita kasi teaser gambar di pagi raya dulu...gambar skema belaka..kahhh!

 My Heros..di pagi raya sangat segak.hihi.

 pandai sungguh dia..suddenly cepat2 salam Atuk dan Opah dia...good boy!

 ada gak gambar bertiga uols..muka serius plak suami ak ni...haha

 smile ...irfan dengan cara dia lah...

 ala..manja2 ..mesti nak senget kat suami gak..haha..

 one big family...style 1...

 style 2....haha..

 style 3....best ambik gmbr reramai nieh...

 Opah bersama cucu-cucu kesayangan...berebut ha nak duk kat Opah...kakak Ain gak kena beralah untuk adik Irfan...hehehe..

 My Car...big present from Baba for his 2nd birthday...dah rasmi pagi2 raya, actually dah rasmi pun sebab beli before birthday Irfan beli kat Wang Kelian...

 jom nak tumpang? ...hahaha...tapi kereta ni terpksa tinggal kat kampung lah..huhu..


to be continued...majlis hari ulangtahun kelahiran Irfan...soon k..

terima kasih singgah sini..happy reading uols..

15 comments:

Gieyana said...

Gambar ramai2 tu kan..abah hg srg ja yg maintain posingnya..:)

el said...

xmenahan tgk muka siyes laki hang...dia tgk ape beb smpai siyes cam tu..not ready kut

aku suka gambar hang ngan iwan ms duduk tu no. 8 hehe sweet bangat

mama lieyna said...

Best2x bergambo reramai :-)
Happy belated besday irfan, hadiah cunlah... mmg ngam ngn irfan :-)

Zura@Iwan said...

Gie~

abah ak mmg cenggitu..
nk posing straight je..kan pencen polis..gitu la..haha..
nk senyum pun payah..

Zura@Iwan said...

el~

dia mmg sj buat cm tu la weh..haha...

ya ka? sweet ha? macih2..

Zura@Iwan said...
This comment has been removed by the author.
Zura@Iwan said...

mamalieya~

tu la..time raya semua blk..
masing2 bergmbr arr

mmg cun..syok irfan

attyfir said...

syioknya irfan ..ada kete merah .

Zura@Iwan said...

kty~

alhamdulillah dpt gk beli wpon tk pandai nk tekan minyak ag..haha..

ALoNa CintamaniszLite said...

papaku pulang dari kota..
papaku belikan kereta
kereta kecil warna merah...
boleh ku bawa ke sekolah....

hehe...lagu utk irfan...

Myra Jay said...

Salam AidilAdha.. wahhh sedondon merah di Hari Raya :D

Zura@Iwan said...

k.alona~

ya la kak..
lagu papaku pulang tu..
tk teringt plak zura..kahhh

thks kak..

Zura@Iwan said...

MJ~

slm aidiladha..
bj kak bkn merah taw..dia mcm maroon pink..
effect camera nmpk cm merah..

wantie said...

merah je aku tengok korang. sampai keta irfan pun merah gak. hahahaha..

one happy Familly. bahagia forever K

Zura@Iwan said...

wantie~

bj ak tu bkn merah sbnrnya..hehe...

keta irfan mmg bapa dia yg pilih merah...hehe..

ameen...mudah2an bahgia slmanya..