♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 11, 2013

Hari Khamis..

Assalamualaikum...Salam Jumaat,

Title entry hari Khamis..hehe, sebab kelmarin saya cuti, memang tak dan nak update..kat rumah berukban pun tak pakai dah..huhu.

Picture hari Khamis hari tu,  lepas fetch Aliff kat rumah Mak Pengasuh dia, nampak Aliff bertambah cute dan handsome plak hari tu..buat Mama tergoda taw...haha, lawak betui Mama ko Aliff weh...kekekeke..

 muka Mama nampak 1/2 pun tak per dear..hikss

 rambut Aliff dah panjang..tu pasal nampak lain...ada orang tanya, "boy ke girl?" eh nampak cam girl ke kamu Irfan? hikss..biasa la..cute macam Mama..handsome macam Baba  (kena sebut gak..bagi adil) haha..

 suddenly he kiss me...so sweet thanks dear..

 ni dah majuk arr nie..marah sebab apa entah dia...

 jelingan manja tue..haha

so cute...nampak lesung pipit kamu ..geram betui, wpun dh besar dia tetap menjadi mangsa gomol Mama dan Baba...gelak besar dia kalau kena gomol..hahaha..

#miss him so much...


8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala tomei2

el said...

irfan dpt kehenseman dr bapak dia dan kecomelan dr mak dia..:P

Zura@Iwan said...

Hanum~

hehehe..

Zura@Iwan said...

el~

macih2..
Alhamdulillah..pinjam sementara dr Allah..

inazamri said...

wah2 alif..cute hensem dia.bakal jd jejaka idaman malaya tu

wantie said...

nanti besar jadi jejaka Malaya.

Zura@Iwan said...

ina~

haha..
jgn bakal jejaka idaman je..
yg penting soleh..ameen..

Zura@Iwan said...

wantie~

jd jejaka malaya tk mau lupa diri plak kan..
yg penting beriman dan soleh..