♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 17, 2013

Kembali Berkerja..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera,

Kembali berkerja..walaupun cuti panjang, tapi raya tak sempat nak berjalan mana pun sebab rabu dah balik Penang. Lagipun hari raya tu buat makan2 sikit kat rumah Abah...so just tunggu adik badik mai je la.

 sedikit gambar yang sempat saya snap menggunakan henpon...nanti la update details kat entry lain..tunggu gambar transfer dari camera sony tu..

 hari ni plak..baru je start kerja...biasala Ujian dari Allah, saya masuk lambat bawa Irfan pergi klinik..batuk teruk tidur malam tak boleh..sampai muntah2, kena la neb sebab kahak dah sampai paru2, sebelum ni dah makan ubat, still tak ok..huhu...pity him, semoga cepat sembuh dear..

14 comments:

el said...

smoga irfan cepat sembuh
skun dia dah ok ke?

wantie said...

sian aku tengok dia. pas ni seroh lagi la dia tu..

Nurzakiah Hanum said...

semoga cepat sembuh

adrianna syaz said...

Semoga irfan cpt sembuh..anak2 sedara sya pun pakat2 duk dmm ni..

ALoNa CintamaniszLite said...

anak sedara akak darjah satu tadi pi klinik..sedut gas..semput jgk tu. Balik umah opah dia terus tertido.
mak dia ckp smlm mkn twisties, kopok jajan terlebih sgt.

semoga irfan terus kuat utk lawan semput tu. Kalo nasib dia baik..masa umur 10 tahun ke atas dh leh kurang atau hilang terus. Mcm abang kepada anak sedara yg akak citer kat atas td.

lieyalatif said...

meriah gak raye zura...siap ber baju kurung bagai...lieya takde pun zura...pakai tshirt jek...heheheeh kat johor raye sempoi2 jek hah.....

sian irfan...hope skrang die dah okey yea...

Adlin Mohamad said...

irfan dah ok ke? get well yea dear

Zura@Iwan said...

el~

ameen..
alhamdulillah ok dh..hrp2 ok dh la..

Zura@Iwan said...

Hanum~

ameen..thks dear

Zura@Iwan said...

adrianna~

maceh..
ya la bdk2 kan sng sakit..sian dorang

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu kena cepat2 gi klinik..kalau berlarutan bleh semput kak..seb baik irfan tk semput lg..cuma doc srh neb utk cairkan kahak dia...

irfan alhamdulillah tk de semput kak..kdg2 org slh taksir kalau amik neb ni..dorang ingt org penat je amik..tp ekceli utk mcairkan kahak. hopefully irfan tk yah amik dh neb nnti..ameen..

Zura@Iwan said...

lieya~

aha..mmg pakai bj kurung pagi2 km lieya..hehe...gitu la stiap tahun..hehe...

thks lieya..moga2 cpt baik ..

Zura@Iwan said...

Adlin~

alhamdulillah so far ok
hrp2 baik terus..

Zura@Iwan said...

wantie~

alhamdulillah dia berat normal tie..
mkn lalu..cuma batuk tu je ggu.