♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 11, 2013

Atuk dan Aliff...

Kelmarin saya cuti...Abah datang Penang nak follow up kat Hospital Penang, then sekali bawa Irfan untuk checkup untuk 2 tahun kat Klinik Kesihatan,..entah nurse kasi date awal plak dari date birthday dia..tak per lah janji datang gak..hehe..dapat la juga spend seharian bersama anak teruna yang tersayang...:)

Bertambah seronok Irfan sebab ada Atuk....

 smart dah nak keluar ni...hehe

 lepas Atuk dah siap jumpa doktor, Aliff bawa Atuk makan2 kat Padang Kota...wahhh tengok Atuk tak larat nak kejar Aliff lah....Aliff ni, asyik lari je la...hahaha..

 pandai dia...ajak Atuk gi tengok laut...Atuk tak mau sebab panas la Aliff, kahhhh! petang2 boleh la sayang...huhu..

Petang sikit baru bawa Aliff pergi KK, lepas hantar Atuk balik...

Alhamdulillah perkembangan normal ...risau gak sebab tengok Irfan slim je, tapi timbang berat (11.5kg)  + tinggi (90cm)  = 14.2 bmi dia normal..ok la tu, doctor kata baby boy memang aktif sket..hehe.

#nak update lagi nie...sebelum cuti nak update siap2..haha..


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

el said...

jap irfan
jap aliff
mn aliff irfan nya hahaha
smart woo dia pki cap ngan baju putih suar biru..aku berkenan lau budak boboi mcm mcm ni..rs nak gomol2 sbb hensem sgt :)

Zura@Iwan said...

Hanum~

macih dear..

Zura@Iwan said...

el~

hahaha..
ak pn tk perasan..sat tulis aliff sat tulis irfan..

sbb belah ak depa pggil aliff..belah iwan pggey irfan..tk per, skurang2nya pggey gk nama dia tu..Muhammad ak suka gk pggey

tu la psl..nmpk smart dia pakai gitu..apaknya yg pilih..hehe..

wantie said...

tajuk aliff citer ttg Irfan.

tu la.. dua dua pun nak panggil jugak. mcm aku sekarang ni le, kalau kat umah aku menten Naiim. Tapi papa dia tak mo ubah tatap nak Amirul jugak..

So, sekarang Naiim dah adapt dengan nama Naiim bila aku panggil.

PinKy MoMMa said...

atuk sihat lg..alhamdulillah leh layan cucu hehehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...kiut..ajak atuk tgk laut, ye.
Dia dh biasa ngan tempat ni tu..ok laa jenis mengingat jgk ni..

Zura@Iwan said...

wantie~

sm je orgnya kan..hehe..

ak kalau bleh nk pggey nama penuh ha..dh taruk 3 perkataan so kena la pggey..haha..

Zura@Iwan said...

Pinky~

alhamdulillah masih bleh layan cucu...
tp dia mmg tk brapa sihat sbb kena gi checkup dear..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

pdg kota ni jarang gk pegi kak ..
tp sbb dia nmpk laut tu..sj nk ajak atuk gi tgk..hehe..