♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 28, 2013

Gembirakan Tengok Dia..

Assalamualaikum..Salam Isnin yang Ceria..

Are you Happy? I hope so...jap2..sakit perut lah!haha

Okeh2....sambung.

 Gambar last week nie..weekdays kita outing...setelah Irfan sihat, dia boleh ajak Baba dia keluar 

 Ajak pergi "Tesco" tapi kami bawa dia pergi Jusco...hehe...pandai dia noh..

 Hip Hop yoo..haha...tggu jap Baba nak tekan dinding...amik $$$...


 Dari kejauhan dia dah nampak mende nie...tak per la, kasi dia seronok sikit setelah tak sihat hari tu..

 Confiden pegang stereng dengan gear tue...haha...

 He happy go lucky...


 Bapa prihatin...

 Habis masa kat sini aje dengan dia...tak per lah, bukan selalu pun...kalau tak taruk token pun dia naik buat tak taw je..hihihi..


Steady bro...hahaha...

Tengok anak happy...hati kita pun senang kan.....
Normal la cam tu...hati ibu mana pun sama ....
Yang penting doa ibu utk anak2....
Moga doa kita mendapat keberkatan dariNya....
InsyaAllah...
#Dah 2kali weekends kitaorang pecah rekod tak out from Penang....hehehe, lepak rumah je ..macam janggal plak rasa..kekeke..

18 comments:

syawalsimpsons said...

mmg seronok tgk anak2 happy kan..kiter yg tak happy pon jadi happy memanjang je...tu main2 stereng tu...tgk baba la tu

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

wantie said...

bagus la tu. upah sihat la ni.

Rizziela said...

muka nampak sangat mcm baru sihat kan

Cho Zila said...

dah sihat mestilah nak jalankan... yeah...

el said...

kami lau pi qbay tu kan
npk benda tu kan terus kami bw anak2 lari..hahah bkn xleh naik..sllu sgt pun..ekekeke tp seronok dpt menyorok benda tu dr anak2..mak pak kemain suka bila duit dpt diselamatkan hehehe

Gieyana said...

Bdk2 dgn menan ni x dpt dilepaskn..best la irfan dpt main..
Nasib baik nureen nek x yh buh token..selamatt duit..:)

Zura@Iwan said...

syawal~

aha...
kdg2 nmpk riak muka depa yg seronok tu..hati rasa sonok je..hehe...
dia duk tgk mama dia pegang stereng..haha..

Zura@Iwan said...

HanuM~

thnks

Zura@Iwan said...

wantie~

tk de la upah sihat..
cuma boring kot dia duk umah je..

Zura@Iwan said...

ziela~

aha..
dulu chubby kit..
now sejak tk sihat..
bdn makin slim plak..

Zura@Iwan said...

Cho~

tu la..
kalau tk sihat..
tk leh la nk meronda2 ni..

Zura@Iwan said...

el~

ak n laki ak pon..sll gk duk bw lari..
tp hari tu..sj kasi dia chance..hehe

Zura@Iwan said...

Gie~

tu la..cerdik depa..
menan tu seronok ..dl ak tk men pon menan ni..huhu..
irfan pon tk yah buh token..dia layan nek je..

Kesuma Angsana said...

suka tgk bila anak2 happy sihat & gembira neway tq sudi mendoakan kesihatan Adik yer !

Zura@Iwan said...

KA~

tu la KA...
anak happy kita happy...
sm2 KA...ank sihat kita pon sihat

ALoNa CintamaniszLite said...

Alhamdulillah...irfan menjadi penawar suka duka zura...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

Alhamdulillah kak..

bila nk jumpa aunty Alona ni..hehe