♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, October 1, 2013

Oktober..Hari Ulangtahun Kelahiran Insan2 Yang Amat PENTING dalam hidup Saya....

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera,

Musim sejuk kat Penang ni ha...2-3 hari asyik hujan je, Alhamdulillah...nikmat dari Allah SWT utk mukabumi kita nie. Jangan nak mengeluh plak kan..hari tu cuaca panas, kan adil namanya. 

Nak melalut kat blog ni jap lah..relak otak yang tepu ni sat, tadi buat kerja tapi tak dapat settle lagi, tak dapat mencari benda yang tersembunyi..kahhh!..hihi.

Dalam sedar tak sedar dah masuk bulan Oktober tau..ak ni rasa belum sedar lagi kot? kahhh! Sebabnya my colleage ada tnya tak apply cuti raya lagi ke? hahaha..belum lagi la uols..Uols dah apply cuti Raya AidilAdha ni ke? Penang public holiday kasi 1 day je..cuti makin kurang dah nie, tak tau nak amik berapa hari .

 Awang lentok...haha, semalam arr ni boring tunggu Baba dia tak sampai2 lagi. Kata 10minit...1/2jam weols tunggu..haha..
15hb Oktober ni..Raya Haji hari ulangtahun Kelahiran anakanda tersayang yang ke 2 tahun..wahhh besar dah anak Mama dan Baba nie..
3hb Oktober hari ulangtahun kelahiran Bonda yang tersayang.....:), insyaAllah nanti boleh celebrate sekali hari raya haji nie.

Selingan jap yer..hehehe. Fridge Magnet souvenir dari Mr Hubby ...ak tak pesan pun, tapi ingat gak dia...wife dia suka FM..haha..Terima kasih Mr Daddy sudi belikan juga baju utk Irfan dan Mama...muahhh!

#owhhh hati tisu gak mr daddy ni yer..pagi td hntr Aliff kat BS, tengok anak nangis, sggup nak amik bw blk jaga dia..hehe.

Okeh uols...take 5 je ni pon....

Bye..thks drop by here..Peace!



12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

welcome oct.. hehe

Iela Fazielah said...

cantik fm tu.... ila xplan pape pun utk raya haji ni....

Adlin Mohamad said...

raya haji 14 ot taska dah closed pening mak ni huhuhu cuti dah abis huwaaaa

wantie said...

aku bab cuti no hal punya. tak yah la nak isi borang bagai. tapi raya kali ni cuti sikit je la aku. sebab hubby pun tak dapat cuti. waaaaa

Nad MamaZN said...

4/10 besday zakwan :)
Raya aji kami beraya kt perantauan jek
Tak blik kg
:(

♥ Wina ♥ said...

banyaknye celebration..best!

wina xde pape special bulan ni..bulan depan ade :)

Zura@Iwan said...

Hanum~

wlcme..hehe

Zura@Iwan said...

Iela~

aha cntik..
kita tiap2 thn mmg blk raya haji..
dh dkt kn..

Zura@Iwan said...

Adlin~

owhh ya ka?
omaknya kena amik cuti la gitu..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

hg tk pe la..boss tk kisah
ak pon tk amik cuti byk ari kot..

Zura@Iwan said...

Nad~

oo ya ka?
sm bln ngn Irfan..hehe..
akak dkt kalau tk blk tk best plak rasanya..hehe..

Zura@Iwan said...

Wina~

hehe..
celebration Raya Haji sekali kan..

owhh...kita bln 12 ada ag celebration..