♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 18, 2013

Precious Moment 15.10.11 ~ 15.10.13 | My Little Hero 2nd Birthday..

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera, Salam Jumaat...

Nak update cerita raya haji gambar belum sempat transfer, so sebelum kelupaan nak wish gak kat sini birthday hero kecil kami yang berlalu pada 15.10.2013,  jatuh pada hari raya haji pertama.

Mengimbas kenangan dua tahun lepas....sangat indah aturan Allah SWT dan sangat istimewa pemberian yang tak ternilai ini...Terima Kasih Ya Allah...

 Lahir di Hospital Bersalin Pulau Pinang pada 15.10.2011, jam 7.27pm hari Sabtu secara normal seberat 3.5kg dan ketinggian 52cm

 gelak tawa tangis kamu...membuatkan hati Mama dan Baba tersentuh ..

 1st birthday dirai hanya kami bertiga...membesar bagai juara, awesome dapat melihat perkembangan insan kecil yang bernama Muhammad Aliff Irfan di depan mata....

 Alhamdulillah sekarang sudah berumur 2 tahun...Alhamdulillah juga Allah memberi kekuatan, kesabaran dan kemampuan dari segi kewangan pada Mama dan Baba untuk membesarkan kamu..kamu dah besar sayang...dari 3.5kg ~ 11.9kg dari tinggi 52cm ke 90cm...

Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 2 tahun sayang Mama dan Baba....

Doa yang baik2 saja...semoga Allah sentiasa melindungi kamu dan menjadi anak yang soleh sayang..

Love You So Much....Muahhhhh!
#Alhamdulillah...raya baru ni dapat meraikan sekali birthday Irfan di kampung bersama ahli keluarga terdekat....kehairanan Irfan sebenarnya, nanti saya update ye..

#auntie2 gojes dan pakcik2 encem doa2kan untuk Irfan yer....terima kasih....

16 comments:

el said...

hepi belated besday irfan
smoga jd anak yg soleh dan terbaik dunia akhirat
:)

Nurzakiah Hanum said...

hepi belated bday dik

mama tisya said...

kejap dh 2thn kan...happy birthday irfan

attyfir said...

Selamat harijadi irfan..semoga menjadi anak yg soleh.amen

wantie said...

Allah selamatkan kamu (1 juta kali) Cik T ucapkan buat Irfan. Moga besar nanti memang jadi Juara seperti mama kamu inginkan..


jadi anak yang soleh.selalu sihat sihat aja tau.


happy b'day sempena 2 tahun kamu kat dunia ni.

adrianna syaz said...

Slmt harilahir irfan :)

::NureeN:: said...

hepi belated besday irfan...
jom tambah zuriat :)
sama2 kita doakan moga kita pulak dpt memenuhi kehendak suami :)

Zura@Iwan said...

el~

ameen..
macih auntie el

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks auntie..

Zura@Iwan said...

mamatisya~

tu la
kejap masa blalu..
tp ku rasa irfan mcm kecil ag je..hehe

Zura@Iwan said...

k.ty~

ameen..
terima kasih auntie

Zura@Iwan said...

wantie~

amboi siap nyanyi lagi..hehe

ameenkn doa2 kamu ye...

Zura@Iwan said...

adrianna~

macih dear

Zura@Iwan said...

Nureen~

thks..
jom menambah zuriat..insyaAllah..
mudah2an ada bb thn depan..ehhe..

syawalsimpsons said...

ehhh dak irfan sama ngan aunty soya la..happy belated bufday

Zura@Iwan said...

syawalsimpsons..

owhh sm bday?
happy belated bday auntie soya...