♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 13, 2013

Tak de tajuk pon tak pe kan..kan..

Assalamualaikum..Salam Hari Jumaat,

Hai sahabat kesayangan semua...harap semua sihat ye..tak de idea nak letak tajuk apa entry  nieh, hentam saja la labu...kekeke..

#rajin camwhore plak skrg yer..bukan selalu pon nak poyo ambik gmbr sdiri gini....hikss. pic kelmarin arr nie, ak tak sihat..tht why kelmarin tak update...huhu..

Hari ni now better sikit...batuk masih ada, mak jangkit selsema dari anak ...antibodi mak tak kuat dah noh? hahaha..

Malam semalam, adik ipar datang rumah...hantar barang, sekali usung bawa basikal Amanda ni...Irfan apalagi excited la...naik sampai tak mau turun....hehe..kalau dah pandai cakap, mau dia minta Baba dia belikan tu...hahaha..

 Mama say "smile" Amanda pula tak mau smile...Irfan dah handsome senyum tu...

Sekali dia sengeh da.....pandai!

Tak tau nak cerita apa dah nie....tunggu la nanti mood mari, hehehe.. owhhh cuti 3 hari nanti kan? ada planning pergi holiday mana2 ke? ak insyaAllah attend kenduri kot...tapi ari Ahad la, dua kenduri pula tu...satu kat Penang then satu lagi kat Taiping...Taiping inshaAllah kalau tak de aral sampai la, kalau tak kita lepak Penang je ye..hehe..

Happy Weekend dan Happy Holiday!

Peacee~ Thank You..

10 comments:

el said...

aah cuti 3 hari tp aku msok keje ari rabu..sbb public holiday tu jatuh hari isnin..so selasa ganti cuti yeahhhhhhhhh...mcm nk balik tgk anak buah..tp jauhlah kl nun :)

NM03 said...

besar dh anak bujang mu. lama tak singgah sini

wantie said...

eden ada projek hujung minggu ni. siapkan tempahan tempahan yg ada...

kenduri non hado. nak mengeram kat dapur je la.

♥ Wina ♥ said...

bestnye boleh lepak² kat penang? entah bile wina nak sampai penang huhu..

Zura@Iwan said...

el~

wah best la hg cuti lama noh..
tp sbtu hg keja 1/2 day kan?

gi la KL tgk anak buat weh..
smbil jln2..hehe

Zura@Iwan said...

NM~

alhamdulillah..
next mth nk masuk 2thn dh pon..

Zura@Iwan said...

wantie~

alhamdulillah..
hg tk per ada buat tempahan bagai..
aku ni spend bsama family dh cukup la..hehe..

aha..ada knuri 2 tmpt plak tu..

Zura@Iwan said...

Wina~

kita mmg stay png pon..
kalau tk gi mn lepak png je la..

ALoNa CintamaniszLite said...

jadi pi ke idak tepen ari tu, zura?

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha jd kak..
zura lps knuri tu..
trs blk selama..
tk siggh mn dh..hehe..