♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday | Precious Moment ~ My Sweet Family

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..

 moment dari dalam pantang sampai sekarang.....:)

Indahnya aturan dan perancangan dari Allah S.W.T......dan setiap yang berlaku ada hikmahnya..

~thanks uols..peacee!

18 comments:

Kakzakie said...

Dah besar dah hero tu dah boleh tambah ahli baru sebagai teman main..

Nad MamaZN said...

Besday irfan dh nak dekat kan? Hehe

::NureeN:: said...

mana 1 gmbq dlm pantang wwei???

hehe, kasut emir tu rm135 x silap aku.. leboh kurang la, dh x ingat, mmg puas ati, tp 1 la, depa jenis 1 design 1 saiz ja

::NureeN:: said...

lg 1..
utk olive oil tue rm39
klau hg beli kat tesco tu sesuai utk masak ja..
klau nk minum kena minum yg pure.. khasiat dia lebih baik dr yg beli kat tesco tu sbb kat tesco tu dh d tapis byk kali...
nk beza yg pure ngan dh di tapis, hg try grg ayam ngan pure punya, ayam akan jd lembik.. :)
klau goreng yg beli kat tesco tu akan jd mcm biasa kita grg la

Zura@Iwan said...

Kak zakie~

insyaAllah kak..
jika ada rezeki sy terima dgn redha..
mmg tk plan pon..hehe

doakn sy yer..

Zura@Iwan said...

Nad~

yup dear..
bday Irfan bln 10 ni arr..
15/9 ni dh 1 thn 11 bln arr..hehe

Zura@Iwan said...

Nureen~

gmbr dlm pantang yg aku pakai sdondon biru pic 1st tu..masa ni buat akikah + cukur rmbut Irfan raya haji 2thn lps la..hehe

owhh mahal noh..ak ni mls nk beli kasut mahai2 kt irfan..depa kn cpt bsr..hehe..

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu la..
duk cari yg pure utk mkn bgitu sj gak..
sll beli utk msk kat irfan le..hehe

Dee said...

alhamdulillah..happy bila tgk u happy sis..

wantie said...

sat ja noh.. dah besar hero hang. dah segagan Aleesya pun aku nampak.

mama lieyna said...

Makin membesar si bujang.. :-)
Byk jugak gambar sefamily ye..cuncun..

el said...

yang terindah
sgt ku miliki dirimu
ahaks

Zura@Iwan said...

Dee~

alhamdulillah..
macih Dee...

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la weh..
irfan kn sbaya ngn aleesya..
cuma beza bulan je..hehe

Zura@Iwan said...

mama lieya~

alhamdulillah..
mbsr ngan sihat..

aha..ada la tk byk sgt..bleh la buat kenangan kan..

Zura@Iwan said...

el~

amboi..
pandai sambung ayat ..
ahakss..

❤Kamsiah❤ said...

semoga ada rezeki lagi utk tambah baby hehe

Zura@Iwan said...

Kamsiah~

ameen..
terima kasih doakan yer..