♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 19, 2013

Weekend | Menghadiri Undangan Majlis Perkahwinan Di Balik Pulau dan Taiping..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera,

Hari Ahad ritu family kecil kitaorang telah memenuhi dua undangan majlis perkahwinan, satu di Balik Pulau, Penang dan satu lagi di Taiping, Perak.

Tapi....ada tapinya tue..hahahaha..tapi gambar tak banyak lah, pergi majlis perkahwinan mesti la ada gambar pengantin kan..tapi ak tak dak!huhu..rasa macam  malas nak snap plak , baik snap gambar ak sendiri...wakakaka! ...hahaha..jangan marah arr, gurau jek.

 Irfan nie..siap buat Peace lagi kalau suruh dia posing...haha..(picture using mobile)

 dah stay Penang..so kita pergi majlis di Balik Pulau dulu la...majlis nie, anak ex-boss en suami yang kahwin...dapat gak datang lagi ke sini..(picture using mobile)

 ha anak ak nie...comot seh, asyik layan tengok duck tu..sambil makan buah dapat dari rumah kenduri tu. He love fruits! bagi la buah apa pun..jangan buah dadu dah!kakaka..(picture using Sony Nex)

 apa dia buat tu ye? macam muncung itik jek...hahahaha..seronok layan itik tu..dah jom2 nak gerak ke Taiping pula Irfan...seb baik tak minta itik tu bawa balik..hehe..

 sampai dah majlis perkahwinan di Taiping, Perak....majlis ni pula, adik sahabat en suami yang kahwin..abang dia solo lagi...duk tunggu dia kahwin tak sampai jodoh lagi, kita datang kenduri adik dia dulu...hehe..

 handsomenya mereka..kekeke..dah kenyang makan nasi la nie, tunggu kejap kawan2 yang lain on the way nak datang..hehe

 Irfan siap main bola lagi...laman rumah ni dah la luas...satu padang tendang bola dengan Baba dia...

berpeluh-peluh dia....baru je before datang Taiping nie dah change cloth dia sebab comot tumpah makanan..hehe..

Yeayyy..ada gak gambar bertiga, seb baik kawan hubby nak tolong snap...thks (masham ye muka ak...Irfan pula tergaru2..dah berpeluh ..mula la gatai sana sini..)

Lepas balik kenduri kat Taiping tu..kitaorang bertolak balik kampung ak...Selama, Perak, alang2 dah dekat katanya....1/2jam je pon...hati berbunga2 la nak balik sana ak ni..haha..

Memang kenyang seharian makan nasi kenduri kami hari tu...cuma Irfan je dia kurang sangat nak makan, asyik nak main aje...Alhamdulillah kawan hubby siap kasi bungkus bawa balik lagi nasi + lauk kenduri..terima kasih banyak..

Okeh uols..itu aje kot nak story and share kat sini....happy reading! thks..

6 comments:

♥ Wina ♥ said...

saya pegi kenduri mmg tak senang duduk..dengan berpeluhnye, dengan nak kejar anak² hehee

el said...

aku suka pic no. 2 tu mcm gambar ala2 60an gitu hehehe
aku kan lau suh kwn2 hubby amek gambar..sure rs ssh skit nak posing hahahaha

wantie said...

penuh undangan klenduri hang noh.

aku ni kalau pergi kenduri. mang susah la nak snap betiga. lakiaku tu bukan jenis layan camera.

Zura@Iwan said...

Wina~

ya la..mmg gitu ada anak kan..
time ramai plak org..
berpeluh2 kita pon..ehhe..

Zura@Iwan said...

el~

hg suka gmbr lama noh..hehe..

hikss..aku posing biasa2 je lah..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha...2 knduri je..hehe

laki ak yg minta kwn dia snap ..hehe..