♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 17, 2013

Muhammad Aliff Irfan | 23 months..

Assalamualaikum..

15hb September 2013...Aliff dah berusia 23 bulan (1 tahun 11 bulan) ..ye sayang Mama sentiasa menghitung usia kamu..Mama tak boleh lupa..bila Mama pandang wajah kamu, Mama akan bergenang airmata, bukan kerna sedih tapi gembira sangat kerna Allah telah memberi zuriat pertama pada Mama dan Baba yang selama ini kami impikan...(:

 You are very happy baby, sweet baby...anak yang baik...anak yang bijak...anak yang soleh ..insyaAllah....

Happy 23 months dear! next month raya haji birthday kamu la yer...masuk 2 tahun...ada budget boleh kita celebrate dengan family kat kampung, rai birthday sekali ngan Opah yer...

#mood : rindu sangat sekarang kat Irfan, kena tinggal kat kampung..Pengasuh ada emergency tak leh jaga..huhu..owhhh my son..my sweet baby..huhu..

16 comments:

wantie said...

lagi sebulan 2 tahun. good boy.

hmmm patutla mama feeling lebih lebih. Irfan aku kat kampung ghupernya.

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Rizziela said...

Sangat comel... Anugerah terindah utk mama & abah kan?

atuk said...

Assalamualaikum Zura

amen amen
atas harapan seorang ibu

Gieyana said...

Cpt ms berlalu kn..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha..bln dpn je..
now pon dh mcm umor 2thn..haha..

ha la beb..ak tk leh tido smlm..huhu..syahdu..

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks..

Zura@Iwan said...

Ziela~

thks ziela..
alhamdulillah..
amanah yg sgt istimewa

Zura@Iwan said...

Atuk~

Waalaikumussalam atuk..

insyAllah..

Zura@Iwan said...

Gie~

aha..times fly
mcm hg la...
tup2 tgk Najlaa dh stahun..hehe

el said...

kira irfan ni sebaya alana lah kan..tp alana tua byk skit dia bln 3 :)

Zura@Iwan said...

el~

aha sbaya beb..
alana keluar awal la..
kan ak gi ziarah hg masa dlm pantang kot..
masa tu ak dh preggy
hehe..

lieyalatif said...

alhamdulillah...irfan membesar dgn sihat dan sempurna.....moga irfan jadi anak yg soleh, bijak dan sentiasa dlm lindungan Allah swt.....

selamat hari lahir irfan....jadi anak yg membanggakan ibu dan ayah yeak....

eB said...

wahhhh mkn ensem :)
ps: u sht dear? (",)

Zura@Iwan said...

lieya~

alhamdulillah..
ameen...
thks lieya doakan...

Zura@Iwan said...

eB~

hehe...
makin bsr nmpk len sgt..hehe
ps: Alhamdulillah sihat..
eB sihat?