♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 23, 2013

Asal weekend je berjalan...Asal berjalan je weekend...hahaha

Assalamualaikum..welcome back ! happy monday readers!

Semoga semua sihat hendaknya...Alhamdulillah rutin normal kembali di hari isnin, berkerja sekuatnya..hehe.

 on the way balik dari Sungai Petani kelmarin la nie...bertolak balik petang, tengok cantiknya view waktu senja nie..terus shoot guna mobile ak nie...


atas penang bridge...gambar editing sama gak nie..saja uji test apps dalam camera tu kan..macam2 ado sekarang ..nak snap gambar pun cepat skit kan..tapi camera sony tu tetap tak dilupakan...nanti ak transfer gambar snap n shoot weekend ritu..tak sempat nak transfer la..

Saja taruk title entry macam best je ..hahaha..weekend baru ni memang ada plan nak out from Penang pon...sebab ada majlis kenduri nak kena hadir, macam VVIP la konon...semua kenduri ko kena hadir? hahaha..Tak de maknanya, majlis kenduri saudara2 yang kita kenal rapat...selagi mampu dan terdaya nak pergi...kita pergi, melainkan ada hal2 yang tak dapat dielakkan. 

tertidur Irfan...Jumaat malam bertolak balik ke Baling, penat la tu... sat mai duk depan..sat duk belakang...dah letih gamaknya tu...minum susu satu botol, tak tidur2 lagi...last2 guling2 tidur gak ha...hehe..jangan boring ye nak!..hehe..


Mak dan Anak..mak dah senyum...anak tak mau senyum plak, moody la tue....huhu. Dah la nak pergi dua kenduri...satu majlis berendoi kat Kulim...satu lagi majlis perkahwinan kat Baling, dia buat moody plak..kesian, budak2 nie kita tak expect setiap perangai dorang...kena la banyak bersabar. Irfan nie now dah besar..memang banyak akal, still under control..yang bestnya tu pandai cakap, means kita cakap..dia ikut..cute sangat, weh pandai demand gak la nie...hehe. 

Okeh2...nanti ak update lagi yer...nie just ringkasan cerita masa cuti hujung minggu baru nie..kalau ada masa ak sambung lagi....terima kasih singgah sini ye uols..

# coming weekend nie..hmmm tak pergi ke mana la ak dan Irfan, sebab mr Hubby inshaAllah akan pergi ke Pattalung, Thailand...huhu..tak dapat ikut yer...pergi trip kerja dia..hehe


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

wantie said...

sat aku shrink hang, masuk lam beg laki hang leh la ikut sampai sinun...

adush..weekend aku penat ngan anak anak

diana said...

budak2 macam tu la..sukar dijangka..heheh

mama lieyna said...

Makin besar anak anak, makin macam2 kerenahnya...
Aloor masham pulak dia... :-)

el said...

bestlah
untunglah aje wiken dpt jln2
aku ni tgu hari cuti yg sm ngan en. hb baru leh jln2 hehe

Zura@Iwan said...

HanuM~

alhamdulillah..

Zura@Iwan said...

wantie~

ak hg nk shrink..Irfan? hahaha..

ak penat bjln..tp best!

Zura@Iwan said...

diana~

ya la..
pangai bdk2 mcm2 skrg..
dorang advance..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

tu la..
sonok bsr dpn mata..
mcm2 peel.

Zura@Iwan said...

el~

alhamdulillah beb..
bkn gi berjalan mn pon..
blk kg or blk sp je..
tu pon mmpu kan..hehe
alhamdulillah hb pon cuti sm..
rezeki masing2 iya dak..

ALoNa CintamaniszLite said...

pesal masyammm jer muka irfan tu...bad mood ke??

Untung ler..jenjalan saja iwan ni..hihi..

Zura@Iwan said...

k.alona~

aha kak..
kena tegur..bebai..huhu

untung kn keja gomen..