♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 24, 2013

Irfan "Peace"

Assalamualaikum..Happy Tuesday bloggers!

Alhamdulillah bertemu lagi, nak update pasal Irfan je hari nie...boleh kan!

Sekurang2nya tak la sunyi blog ni...walaupun tak ramai yang jengah kat sini, tapi tuan empunya blog pun rasa boring gak..tak update jek..haha..

aktiviti Sabtu malam..lepakking kat rumah Sungai Petani lagi, memang rasa sayang kalau tak datang jengah rumah ni..selagi ada masa, tambah2 time weekend..memang kitaorang akan singgah. Kenapa tak mau duduk umah sendiri? jawapannya...tak larat nak jawab...haha. Kalau ada rezeki kitaorang nak duk sana dalam masa terdekat nie..Alhamdulillah...semua tu perancangan Allah SWT...okeh2...tak mau melalut citer pasal rumah..macam ko sorang je ada rumah! hahaha..

melepak..irfan "mengemas" rumah...haha..sekali bapak dier ikut serta...haha..Irfan pandai dah now, kalau angkat camera nak snap gmbr dia..dia angkat dah tgn buat "Peace" hahaha..

nie satu lagi...kita tak suruh buat pon..dia sendiri yang buat..hehe. Cute aje tengok jari2 dia buat "Peace" tu ha..kalau orang lain snap tak tahu la, dia buat gitu ke tak..Irfan nie kadang2 mula2 malu meow2 gak..hehe

Peace no War...:)

thks drop by here uols!

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cute

eB said...

cantek ar baju... suker :)

wantie said...

anak aku jugak yg tak tau buat peace.hahahaha

el said...

lau mak dia amek gambo peace..amek gambo peace..anak pun terikutlah hahahah mcm anak2 aku..ikut mak dia lah hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

masa dia nk jadikan jari buat peace yg betul tu...otak dia sedang cergas memikirkan cara yg betul, hehe. Kiutkan....

Gieyana said...

Habis semua jari dia nk angkat..:)

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks

Zura@Iwan said...

eB~

baju bapak dia beli..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

hg amik gmbr tk sll buat peace kot..

Zura@Iwan said...

el~

taw tk per..
ikut mak dia la..
tk kn laki ak kot..
laki ak amik gmbr jarang sekali nk berpeace2 ..haha

Zura@Iwan said...

k.alona~

tu la kak..
tgk dia memikir cm mn nk kasi dua jari jd peace tu..haha..

Zura@Iwan said...

Gie~

dia angkat smua jari..
tp nnti jari telunjuk n hantu tu akan bertindih..haha