♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 3, 2013

Aksi Hero Kecil saya..

Assalamualaikum...
Hai semua sahabat blogger, silent reader (kalau ada le?) ..semoga anda semua sentiasa sihat . Alhamdulillah bertemu lagi kita di sini.. ak nak update macam malas, tapi paksa diri gak...kosong aje blog ni, kunjungan sahabat2 ke blog ni pun dah kurang...huhu. Tak per i paham...masing2 sibuk kan..kan.., kita tak boleh paksa orang suka kat kita, masing2 ada pendapat tersendiri. Lagipun ak sendiri pun dah kurang berblogwalking...kadang2 je free gi terjah blog kengkawan...tapi tak sempat nak tinggal komen, just a silent reader je now...huhu. Anyway...happy sokmo!Peacee!!

Boleh la nak update entry sikit hari nie...(sorry ya, blog nie byk story abt my family..maaf jika menyentuh hati dan perasaan kwn2 di luar sana....hihi) Suka cerita perihal hero kecil kesayangan ni kat sini...hehe.

Kalau dalam kereta tak tentu arah jadinya...hahaha...buat peel baring bawah tu plak, nasib baik kereta baru cuci jerk nak woii.....huhu..

 Sedap aje dia baring kat situ...nasib baik tak terlena, tak larat Mama nie duk suruh dia bangun..buat tak taw je...kahhh!

Ha...ni aksi tunjuk perut dia plak...lawak la kamu ni Irfan..haha..

 terpaksa gak naik ferry..sebab bridge tersangat jammed dgn kereta...sambil tu kita ambil angin laut...Irfan jarang kami bawa naik ferry...

 apa la Irfan tunjuk kat Baba dia tu....hihi..

ni peel nak tidur la nie.....mata pun lain macam jek..haha..

 letih berguling2 dalam kereta ye Irfan...hahaha...tgn tu maintain tongkat dagu dia..kekeke..

 Apa usha2 Irfan kata dalam hati...kahhh!(opsss Mr daddy pakai rayban Mrs Mummy la..irfan la kasi patah rayban Baba..sian Baba..huhu)

 memang lepas tu...terus tidur dia, patut la senyap je kat belakang tu....dah dibuai mimpi..hikss..

~ Kejadian ni on the way nak ke Sungai Petani hari tu...:)

Terima kasih tak terhingga pada yang singgah....
Wasalam....


12 comments:

Rizziela said...

stley mcm anak2 sya.. suka sangat main kat bawah tu...dah la tempat nak letak kasut..situ gak la depa nak main baring2...terutama sekali si Haziq Irsyad

ieda immi said...

ekkekeke sib baik bersih kan ..

wahhh bestnya irfan dpt naik feri ! .. dah lama x naik nie .. last naik masa akak ting 5 huhuh

Nurzakiah Hanum said...

macam2 style

el said...

tgk gambar dia tongkat dagu tu npk sgt dia dah mengantuk tu hehe
sok2 ada adik ni seronok lah dia main kt blkg tu xdelah asik kacau mama je..amin

Zura@Iwan said...

Ziela~

tu la..dorang tk tahu yg kotor baring kt bwh tu...haihh..mcm2 peel kan...hehe..

Zura@Iwan said...

kak.ieda~

tu la kak..
seb baik baru aje cuci keta...mmg tk kotor ag bwh tu..haha..tp cm mn pon mmg la kotor sket gk kan..huhu..

sy pon jarang nek ferry since ada brigde ni...ehhe..

Zura@Iwan said...

Hanum~

aha..mcm2 la peel dia..

Zura@Iwan said...

el~

mmg dia mgntuk sgt beb..
tu psl dia senyap tongkat dagu cm tu...
kalau dia mgntuk sgt..kdg2 smbil diri pon leh lena,....haha..

ameen...thks doakan yer..mudah2an ad rezeki irfan nk ada adik..

wantie said...

adoi... dia boring sengsorang kat belakang tu. buat taik mata kat bawah la pulak.

Zura@Iwan said...

wantie~

boring la weh dlm keta tk taw nk buat apa..hehe..
nk kasi tab mls nk kasi layan sgt sll..huhu..sat dia ketuk2 tab tu..

ALoNa CintamaniszLite said...

makin ke bawah gambar irfan...makin layu mata dia, hehe..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha kak..
mmg dia mgntuk sgt tu..
lps snap gmbr dia , trs duk blkg..baring2..tgk2 dh tido..haha