♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 3, 2013

Makan Malam Bersama..

Assalamualaikum...

Sekali lagi up entry hari ni....dapat gathering bersama family adalah masa yang sangat berharga, Alhamdulillah masih punyai mereka dalam hidup saya, terima kasih ya Allah...

Big Mouth Republic Restaurant, SP...dulu penah sekali makan kat sini di entry nie, this time bersama family tercinta saya pula...

 Irfan with his cousin Ain and his aunty Cula

 Comot haihh anak Mama ni...buat "Peace" aje...haha

tersenget2 kepala buat "Peace"....

 Me with my Abah tersayang....(senget tudung ak!kahh)

 waiting for the food...tengah lapar masing2...hehe

 My Darling...thanks dear...

Awat tu Baba tengok Irfan macam garang jek...kekeke...Baba lapar arr tu? tgk Irfan makan..kakaka..

Picture food non adooo...sebab malas ak nak snap lah, nak consentrate makan ajoo! spend time with family is the best treatment in the world...syukur dengan apa yang ada..

Sekian...terima kasih singgah sini yer...

# Hidup perlu diteruskan...setiap yang berlaku ada hikmahnya...


10 comments:

wantie said...

amboi..irfan dah ada anak menakan. sat je noh cepat tul membesar.

atuk said...

Assalamualaikum Zura

tentu yg paling seronok ialah Irfan

Zura@Iwan said...

wantie~

kahhh ak nk kata adik aku..pi buat ayat irfan plak..haha..pening2...

Zura@Iwan said...

atuk~

Wslm atuk..

dia mmg sonok atuk..
smpi parents sy blk..nanges nk ikut..huhu

Rizziela said...

mmg best keluar makan sekeluarga..masa tu memang sangat berharga

ALoNa CintamaniszLite said...

makan2 bersama keluarga ni mmg terasa kenikmatannya...
kenikmatan makanan....kenikmatan kekeluargaan, kan..

LiYa HaNiF :: said...

bestkan dpt makan sekali dgn semua keluarga...

Zura@Iwan said...

Ziela~

ya ziela..
sbb tk sll parent zura trn sp..hehe..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

betui kak..
selagi mereka ada kan..
kena luangkn masa bersama2..huhu.

Zura@Iwan said...

Liya~

alhamdulillah..
Allah beri kita masa n peluang utk bersama2 family tsyg..