♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 20, 2010

BBQ merangkap Reunion...

Yang aku cergas nak balik dari kampung aku ke kampung hubby, Baling tu sebabnya ada reunion X-Sekolah Menengah dulu , penat dari rumah terbuka kat rumah parent aku pon tak habis lagi dan sambung ke BBQ plak...huhuhu.. Aku plak terlibat secara langsung dalam perancangan event BBQ ni, so tak datang tak best plak, lagipon bukan senang nak jumpa kawan2 yang dah lama tak jumpa. Semua yang dapat contact pon dari facebook juga le, berjasa betui facebook ni ye...hehehe.

Kesinambungan entry ni story pada 2 Syawal, event ni kitaorang buat pada raya kedua malam....ceta BBQ ni pon aku dah upload dalam facebook gak, cuma nak buat entry kat blog ni tak sempat la kekdahnya...hikss.

My fren muziana, me , fizah kwn sejak sek rendah & ismalina....

orang kuat yang membakar ayam ritu...hiksss

Me wif Azliza......



Ada yang join tapi last minute tak dapat datang disebabkan hal2 yang tak dapat dielakkan...tak per next time plan yang lebih grand la ye...hehe..

My dear yang menolong aku menjadi photog malam tu, and very understanding....thks darling...hehe..

My best fren...Azila...

Acara penyerahan souvenir oleh Organizer....Amirul, hehe..

Mana pergi Organizer ni, Treasurer plak jadi penganti ni......

Couple ni yg last datang...orang pakat dah balik.....hahaha....



Terima kasih pada semua yang terlibat menjayakan pertemuan bersejarah ini, Alhamdulillah berjalan lancar walaupon tak la ramai sangat.....tapi kira boleh tahan juga ler....hikss.
Tahun depan insyaAllah kita plan lagi....hehehe...

10 comments:

Rizziela said...

Bestnya dapat jumpa balik kawan2 lama kan?

zura@iwan said...

Ziela~

aahhhh....time raya la pakat blk...masa ni la nk bjumpa pon..hehe

ikiqzana said...

seronok bila dpt jmpe kwn2 sekolah lama.. mesti bnyk yg dibualkan zura..

makanan pon menyelerakan.. bbq.

zura@iwan said...

zana~

tu arr...sonok tmbh2 giler2 betui depa semua ni...hahaha....

mknan kdg2 x tmkn zana...duk sembang...

[-suziey-] said...

bgs..dh rajin menghapdet skang:p

eh azila kwn ko tu mcm oeda je wei..heheeh:p

bestnye la hai bbq..ish dh la posa ni:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya buat reunion sekolah....

zura@iwan said...

suziey~

hua hua..update sbb ada xtvt time raya wei...lps ni senyap semula la nmpk gayanya...hehe...

azila best fren tu....nmpk sekali imbas cm ieda plak...hehe...

owhhh posa ek....sowi2...

zura@iwan said...

Purple~

hehe...aahhhh.....semoga thn akan dtg bleh buat lg...hehe

Gieyana said...

korang siap wt reunion lg noh..best tue dpt jumpa kengkwn n mcm2 citer kan...

zura@iwan said...

Gie~

plan lama dh tu, sbb ramai yg bjumpa kt FB...so alang2 time raya pakat blk...buat je...hehe