♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 29, 2010

Birthday Dalila

Kalau dah dinamakan jodoh dan diizinkan olehNya...ketemu jua kan...hehe. Kebetulan aku berada berdekatan kawasan sewaktu dengannya..hikss...

Aksi si cute Ain anak saudara aku sorang ni...yang sangat seronok bila nak bawa dia gi birthday party...hehehe..

Sayangggggggg Ain......muahhhhhhhhhhhh....


Hari sabtu tu, aku terlupa bahawasanya ada jemputan birthday party Dalila anak Min ni, then kebetulan aku stay kat rumah kak aku kat Bertam satu malam ritu, online la facebook jap....tengok2 event birthday Dalila nak kena attend, dah memang dekat sangat la rumah Min ni ngan rumah kak aku....jadi tanpa segan silu aku mengajak kak aku pergi birthday Dalila ni, boleh la jumpa2an kan, lagipon tak pernah lagi bersua muka melainkan di alam maya...hikss.

Dalila yg comeiii...Happy birthday Dalila.....semoga menjadi anak yang solehah yer....Dalila tak de mood ritu yer..sian dier...hikss..

Aku yang sangat teruja dengan cake ini......sangat cute taw.....hahaha..

Dalila nak blow the candle ke...mana ada candle yang....hehehe...

Dapat juga berposing ngan Min walaupon dia sibuk, terima kasih Min & Family kerna menjemput yer....juadah yang disediakan sedappp...then Tahniah Min kerna masuk rumah baru...cantik rumah min, kipas baru Min tu sama la ngan kipas kat rumah baru kak....kui..kui..kui...

Hari tu bukan saja dapat jumpa dengan Min, tapi dengan Are10 juga...cuma tak sempat nak bergambar dengan dier jek...dia dah nak balik ..hehe....

23 comments:

el said...

amboi baju ain kemain :)

10 said...

kak zura... ain segan2 la dgn hawa...
kami balik cepat sbb hawa buat perangai... huhuhuhu...

p/s: dlm gmbr kt blog tu baru separuh termasuk anak sedara... abg + kak ada yg lum balik...

zura@iwan said...

el~

tu la psl...mcm dia plak yg besday girl...hahaha

zura@iwan said...

10~

ain mmg dia mula2 jerk tu...hehehe...ye la lgpon dh lama kan 10 lepak umah Min...hikss.

re: ooo ye ke? kira ramai la family 10 kan....

miera said...

patut la mcm kenal kak zura..kita pun p jugak umah kak min..masa tgh makan kt luar nmpak kak zura dah nak blik..segan lak nak tgur..hi.hii..

Ieda Al-Habsyi said...

alolo comei dalila :) kek pon nampakkk best tu, heheheh! happy belated bufday dalila :)

zura@iwan said...

miera~

owhhh ye ke...kdg2 x pasan la miera, sowi ye...hehehe....

zura@iwan said...

Ieda~

mmg sedappp....cute lak tu...hehe..

Rizziela said...

Bestnya dapat jumpa ramai2

[-suziey-] said...

waaaa ain lagi glemor dari besday girl dalila..ekkeke:p cantik la gaun dia..minat plak aku..hehe..suka tgk kanak2 g besday party..dorang la yg best..

zura@iwan said...

Ziela~

hikss...jumpa kejap je tu, sbb Min ramai tetamu..hehe

UnGu VioLet said...

comelnye dia.. happy birthday juga..

zura@iwan said...

Ungu~

mmg comeiii....hehe

ibu_Arifa said...

waaa...kak zura dapat byk gambar birhtday dalila berbanding min..waa jelesnyer.. tak sempat nak suruh org jd tukang snap aritu..masing2 adik beradik sibuk.

terima kasih sbb dtg ke majlis kami yer kak zura :)

nnt kita jumpa dan mkn2 kt restoran aydis pulak nak?leh ajak kwn2 area situ sama.

zura@iwan said...

Ibu_Arifa~

lorrr kan ritu tgk siap ada photog lagi...sure byk gmbr min dpt....sure gmbr lg cantik2 kan...hehehe....

sm2...alang2 akak ada kt umah kak akak tu...hehehe....

insyaAllah...rest aydis kt mn tu?

Ummi Eisya said...

hihi..sini ada pic dalila potong kek la..bestkan dapat jumpa kengkawan blogger ni..

zura@iwan said...

Ummi Eisya~

hehehe...aahhh sempat gk snap dalila ngah potong kek...hikss..tu arr mmg kebtlan dpt gi umah min ni..

PinQib said...

sedap tak kek tu akak??he.. lama gak x tngok akak.. sorry.. ;) keep in tac yer,,


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Pengalaman kena tindih ngan perempuan

PinQib said...

sedap nyer kek.. heeee.. bday sy da lepsss

zura@iwan said...

Pinqib~

sedap juga kek dier...sbb nmpk cute tu...sukaaa...hehe....
wokeh...keep in touch ye...thks dear....

wantie said...

ingatkan ainnya b'day party. nampak cam b'day girls ja..

Mak ai cute nya cake....

zura@iwan said...

wantie~

hahahaha...dia plak lebey2 pakai bj cm bday girls...kekeke...

tu arr cute arr kek tu...gerammm aku syg nk mkn...hehe

zura@iwan said...

suziey~

tu la psl...ain plak glemer...hahaha....dia nk pakai bj tu, sbb nk g bday party...tu yg iya2 pakai bj cenggitu...hahaha..