♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 21, 2010

Coretan 3 Syawal...

Salam......kembali bertemu lagi.....hikss.

Sementara ada story dan idea mencurah2 nie, aku dengan jayanya mengambil kesempatan ini meneruskan coretan aku di dalam blog aku nie...kahhhhhh.....apa punya ayat daaa.....

Story apa lagi??? pasal raya ler.....xtvt hari raya yang tak habis2 telah menyinggah dalam hidup aku nie, telah pun melekat dalam memori ini, yang aku ingin abadikan dalam blog tercinta ku ini....hahaha.

Cerita SATAY!!!....hahahaha.....

Hari raya ke 3 aku dah menapak di rumah my PIL di Berling....kekeke, my FIL siap order satay untuk makan2 kitaorg satu family hari tu, semua adik2 hubby ada...so still meriah lg walaupon dah raya ke 3, hiksss.

Makan kenyang2 yew.....lepas ni kita posingggg ....hahaha...

Xtvt bersalaman still diteruskan walaupon bukan di hari raya pertama, lagipon semua baru balik kan.....

Bergambar beramai2...sudah semestinya......hehehe...

Haizzz aku duk depan sgt....kecerahan terserlah plak, flash camera la tu....kui..kui..kui....

Kumpulan nasyid mana plak ni....wakakaka.....susun ikut urutan plak tu, abang hingga la ke adik bongsu...hahahaha..

Adik ipar familys

Terjah umah sanak saudara... serbuuuu....hehe...

Ai yang letihhh....ujan lebat plak turun....tunggu ujan berhenti baru sambung balik ye...balik tidoo....kakakaka...


14 comments:

[-suziey-] said...

hahaaha lawak btl gbr nk nyanyi nasyid tu..ekekeke:p

terserlah barula glams wei..hiks;p

zura@iwan said...

suziey~

bdesuppp hg mai komen kt n3 aku...thks dear....

mmg lawak...aku la yg srh deme buat tgn cm nasyid...kakaka...deme pon ikut la....kahhhhhh

tp kalu aku duk sblh ko, ko lg tserlah la wei.,...

Ieda Al-Habsyi said...

kak zura, dah le ieda tgh teringat bebeno nak makan sate, siap tgk gambo ni meleleh la pulakkk! heheheh! :)

zura@iwan said...

Ieda~

ye ke? alahai sian ieda....cari la satay...nnti kepunan plak...hikss

fazilzura said...

beb , u look BLUE ..

wah meriah yek .. mmg syok sesekali kumpul sekali gus reramai .. rs nak roboh umh ..

terliuq aku tgk itu SATEYYY

zura@iwan said...

fazilzura~

hehe..bj ry last yr tu...pakai raya ke 3 hikss...

mmg pon...tu x ramai lg tu....cuma adik badik hb je...hehe...

satay tu sedappp beb...

Gieyana said...

mula2 ku igt hg sedondon ngan Iwan..rupa2 adik Iwan daa...hehehe..

Meriah noh...bersalaman lg walaupon raya ke3 kan...

Rinna said...

Wahh meriahnyaa zura.. bestnyakan dpt berkumpul ramai2 gini.. havoc rumah kan..ngan bermacam2 ragam.

zura@iwan said...

Gieyana~

hehehe...muka depa kan nk seiras sekali pandang...

aaahhhh...semua pakat ada raya ke 3, so slm2 raye le sbb duit raya pon x kasi lg...haha

zura@iwan said...

Kak Rinna~

mmg meriah kak...nk bkumpul ramai2 time raya la kan...hehe

Nana said...

wah meriahnye..aku raya ke 3 xg mana pon dok umah je

zura@iwan said...

Nana~

aku mmg...family mentua pon kaki jln...hikss

wantie said...

haaaaa... kumpulan nasyid. yang tak buat tangan tu jadi ketua untuk corus ( yang lain tu utk suara latar)..

Gaya nasyid ja.. gaya dikir barat tak der ka? ( lawak ja)

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl....adik ipar laki aku tu x buat tgn gitu, malu kut...kakaka...

dikir barat kena duk bsila...kakaka..