♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 27, 2010

Di Hari Isnin....

Hai you all.....

Setiap kali sampai hari isnin macam2 mood ada....mood yang paling banyak is mood M...hahaha. Tapi cuba untuk think positive, kalau tak kerja....duit tak masyukkk...hikss. Biasa la, hari isnin adalah hari permulaan selepas kita cuti rehat selama dua hari...kerja nak cuti2 mmg besttt...hahaha.

Macam kengkawan yang berkerja di negeri Kedah, mood hari ahad la tak best kan...hehe.

Nak hapdet entry ni, tapi gambar2 tak transfer from camera lagi....non ada masa, banyaknya xtvt aku yang tak dirancang berlaku baru2 ni...jumpa Iemah di Perlis & attend besday anak Min(Ibu dalila). Tak sangka dapat ketemu....ini semua ketentuan oleh Dia...

8 comments:

fazilzura said...

haku pun buhsan dgn monday hhuhuhuhu

zura@iwan said...

fazilzura~

huhuhu...monday red la...x mau monday blues...haha

Gieyana said...

Sek bek ku x bohsan ngan Monday..uits..jalan2 cr makan ker? lupa lak yg birthday anak Min..kalau idak leh terjah..

zura@iwan said...

Gieyana~

aku kdg2 bohsan...kdg2 x bohsan...ikut keadaan..hahaha. tp selalunya ok jerk....
tak er....ada hal sket tu smpi perlis tu...hahaha...
besday anak Min tu, sbb kbtlan aku duk umah kak ina, on FB...tgk2 besday anak dia...trs terjah ler...haha

I-sya said...

aku monday bkn moody tp monday adalah hari stuck aku nk start ngan kawan2.

aku ada tebiat malas nk bercakap n berborak bila isnin mai. huhuhhu...

*lama x dtg sini. tulis n baca sdiri punyer je skang. xtau nape...

zura@iwan said...

Cha~

ye ka...aku pon kdg2 rasa cm tu gk..hikss....mls nk bckp ngan bborak ngan member2...tp kalu chatting ok plak...kahhhhh

tu arr..lama x mai cini kan ko....aku pon jarang gk blogwalking...mls...hehe

CuTeMiUt78 said...

eemm Senin adalah hari yg penuh ngan pelbagai emosi

zura@iwan said...

Cutemiut~

betui2 plbgi emosi kan..tp cuba utk mjadi bsemngt bila ari senin...hehe