♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 6, 2010

BeRbUkA PuAsA RaMaI2 D' LuAr..

Actually entry ni last week punye citer....tak de masa nak update...Lgpon my fren Gieyana dah updeta pasal entry ni....hehehe..

Picca2 ni pon aku copy frm FB Firah....aku tak bw camera, lgpon camera gedabak byk dh ni...hahaha.

First time aku buka puasa ramai2 kat luar dlm bulan ramadhan ni, itu pun kawan2 office my hubby yg plan b'buka puasa ramai2..hehe. Boleh la saling b'kenalan kan....ada yg dh lama kenai...ada yg baru je kenai....Slmt Berkenalan yer.....hikss

Kaum2 hawa b'gmbr....kaum2 adam aku tak de plak picca diaorg, Gieyana tak upload lg ke? haku nk ciplak ni...hahaha...



^~^ Hmm....bila plak nak merasa mkn ramai2 gini kan.....ada jodoh bleh ketemu lg....hehe

8 comments:

Farra Dhelina said...

best kan gader2 mcm ni..seronok!

Rizziela said...

Bestnya dapat berbuka ramai2

zura@iwan said...

Farra~

tu arr....bkn sng nk kuar cenggini...tmbh bln posa masa terhad...letih...

zura@iwan said...

Rizziela~

hikss...tu pon mmbr opis hb yg plan, km tumpang jerk..hehe

atty's said...

seronok buka posa ramai2..lagi ngn geng..

zura@iwan said...

atty~

tu arr....bkn sll kan...hikss

wantie said...

berbuka kat luar yer.. mesti meriah sebab makan ramai ramai..

zura@iwan said...

wantie~

ye la...geng2 opis hb aku je ramai tu...hehe