♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 17, 2010

Kasi Hangattt dulu......hahaha...

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Batin pada semua......


Salam Ceria, masih lagi dalam seri di hari raya..raya kan sebulan, ahaksss....Selamat kembali bekerja semula pada yang dah mula bekerja dan selamat bercuti kepada yang masih bercuti. Raya tetap raya...tapi kerja kena diteruskan...hehehe. Hari ni sudah pun 8 Syawal umat islam menyambut hari raya aidilfitri, begitu cepat masa berlalu kan....rasa tidak puas walaupon bercuti lama.

Tapi yang paling seronok adalah kenangan2 indah yang dapat dirakamkan bersama keluarga, sanak saudara serta kawan2. Sungguh meriah, riuh rendah dengan suara kanak2 riang ria di hari raya kerna dpt duit raya...hahaha. Ku jua seperti kawan2, sibuk beraya ke sana ke sini bersama org tersayanggg....hehe.

Actually korang jangan marah arr....aku nk kasi warming up dulu sblm sambung entry raya strsnya....kasi korang layan gmbr posing haku ngan hubby pada 1 Syawal yang indah....hahaha. Walaupon mood ala2 besa je....posing tetap posing yew...wakakaka. Korang jangan hangat sudahh tgk picca2 ni yew...hahahaha....

Baju raya aku yang last minute cari...nak cari kaler maroon dpt ler kaler merah ala2 nk maroon gak ....ok ler rembat ler asalkan ada bj raya...hahaha. Selalunya raya baju raya kitaorg akan lebih kurang sedondon, but this yr kasi kelainan sket, hehehe. Tema Maroon + Cream...hikss. Cantik gak aku tgk bila dikenakan....i loikkeee....hehehe.

Hubby dah tukar uniform....nak jalan2 raya kena tukar uniform la kan demi keselesaan..hahaha.

Berposing di atas tangga rumah arwah tokwan + tok (abah side) haku...


^~^ terkenang plak bila tiba hari raya yang lepas.....sangat happy....makan ketupat lemang, bersalam raya...sedih pun ada....huhuhu...
^~^ lapar ketupat + rendang la plak.....laparnya...hehe

10 comments:

[-suziey-] said...

pewitttt merpati dua sejoli sakan berposing..hiks..
nice jgk wei..kira tudung ko kena ngn baju melayu hubby ko..cantik..still nmpk kesedondonan tu..hehe..pndai2 aku buat bahasa sdiri..

✿ YaYa ✿ said...

hee..
salam aidilfitri kak..

zura@iwan said...

suziey~

wahhh sggh cepat kt komen kt n3 aku...thks2 laling...hehe...

x sakan sgt weii...ni je gmbr bdua yg pakai bj raya...sian aku..huhu..
tu arr...cari tudung sm kaler ngan bj melayu hb aku...mmg nmpk nice kan..hehe...

zura@iwan said...

Yaya~

hai Yaya...thks siggh teratak sederhana akak ni...nice to meet u..hehe

Gieyana said...

Yuhuuu...cung per kaler hg pilih tue..nmpak sedondon gk tue...:)

mmg meriah ngan beraya kan...syok jer..

zura@iwan said...

Gieyana~

hehe....sdondon sbb tdg aku sm kaler ngan bj melayu iwan la tu...hehe...

Diarihatiku1976 said...

so lomantikkkkk...

zura@iwan said...

Diari~

hiks..hiks..hiks...lomantik sokmo...

wantie said...

amboi.. posing mosing noh hang pa berdua. ayat tak leh blah/... kasi hangat.. kahhhhhhhhhhhhhh

zura@iwan said...

wantie~

tu le...posing ttp ada gk bdua2an...hehe...hahaha...kasi hangatttt.....jgn kasi hangettt sudaaa....