♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 24, 2010

7 Syawal

Salam....kali ni tak de ceta panjang2....short story...hehe..

We all raya ke 5 juz jalan2 beraya rumah kawan hubby....then banyak melepak kat rumah jerk...hikss. Ramai yang sambung cuti raya tapi we all raya ke 6 dah balik ke Penang, hubby kena bertugas pada 7 Syawal jatuh cuti umum hari Malaysia 16 September tu, aku pon kena la teman kan...hehe.

Tapi we all sempat juga attend kenduri kesyukuran masuk rumah baru di rumah sahabat di SP pada 7 syawal tu lepas en suami habis keja shift....dah selalu juga bertandang ke rumah sahabat ni, kalau tak datang tak seronok pula.

mana mak pak diaorg ni....hehe..

la ni ha....mak pak ngah posing2....yang bestnya sahabat hubby duk stay di Sabah pon ade, bkn senang nak jumpa ye...hehe..

Terima kasih banyak2 pada En Sham dan Puan Dhean kerna sudi menjemput we all ye, sangat2 menjamu selera....hehe...

4 comments:

10 said...

Bestnya dapat jalan2 rumah kawan... makan2...

zura@iwan said...

10~

hehe...diaorg buat kenuri...tu pon mai lewat dh...huhu

[-suziey-] said...

amboih..ko buat diari 30 syawal ke..ekkekk:p syiok btl g open house..ko xbuat ke? nnti bole aku mai:p

zura@iwan said...

suziey~

x de la weii...ada story aku ceta, x de la tiap2 ari dlm bln syawal ku update...haha....
open house ku tgk budget gk...kalu x buat mai je...hehe