♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 28, 2010

Walaupon Pertemuan Singkat ...Tapi Bermakna...

Inilah namanya perkara yang tak dirancang....lama dah hajat dihati nak bertandang ke rumah sahabat ni, tapi tergendala pula....so terkejut tergempaq baru2 ni aku sampai jua rumah kawan aku ni, kira jalan2 beraya juga la ni. Pertemuan yang singkat ini...sangat2 la seronok...dan kenangan yang tak dapat dilupakan...hikss.

We all pon rush nak balik, sbb hubby kena gi kursus plak petang tu...so pagi2 bertolak gi Perlis settle misi aku pada hari tu, lepas tengahari terus gerak balik.

Perjalanan ke Chuping...luas je nmpk jalan ni...hehe...

Smooth je perjalanan we all ari tu, dapat jumpa juga rumah Iemah tanpa sesat dengan bantuan instruction Iemah yang senang difahami..Lorong kecik nak masuk ke rumah Iemah....tak disangka2 ada sebuah Mahligai tersergam Indah di dalam ini rupanya...hikss.

1st time jumpa...mcm kenai lama kan Iemah....seronok jumpa hang, ramah tamah beb....hikss.

Setelah selesai urusan aku tu, kami gi makan2 ler....terima kasih banyak2 Iemah & Rizal sebab support makan lagi, then layanan korang mmg mantoppss......hehehe....


Uittss...sempat sopping beras wangi lg...hahaha....tak dirancang juga nk beli ni...adoiiii....kui..kui..kui...

Before balik.....sesi peluk cium le aku ngan Iemah ni....encik2 hubby tak tau le peluk cium ka...kahhhhhhhh...

Yang penting laga2 perut .....Iemah nak kasi aura bb lekat dalam perut aku ni.....moga2 menjadi and masin mulut hang Iemah...hehe.



Jejak kaki jua aku kat Mahligai Indah Iemah & Rizal ni....sangat2 luas laman rumah diaorang, rumah pon luas dan cantik..tapi tak puas ler aku lepak2 rumah hang Iemah, rush kan....insyaAllah satu hari nanti aku datang lagi yer, jangan boring nak layan kami lagi plak..hahaha. Aku & Iwan mengucapkan ribuan terima kasih banyak2 kat Hang & Rizal. Semoga niat suci kami ini, akan dipermudahkan olehNya...amin...

Dalam perjalanan balik dari Perlis kitaorang menempuhi hujan yang lebat...sepanjang perjalanan sekejap hujan sekejap renyai..Alhamdulillah sampai dengan selamat...

16 comments:

CuTeMiUt78 said...

seronok kan bila dpt bertemu kawan

zura@iwan said...

Cutemiut~

betui tu...tmbh2 shbt ni x penah jumpa pon, duk jumpa di alam maya jek...hehe...

[-suziey-] said...

amboih main laga2 perut..insyaAllah..aku pn doakan melekat la..hehe..aku pn jgk:D amik aura:p

zura@iwan said...

suziey~

hahaha....syok wooo laga2 perut...kekeke...maceh my fren...insyaAllah...sm2 kita dpt nnti ye...amin...

Dee said...

bestnya bila beraya kt umah kwn2 kan..

Rizziela said...

Wah! Zura dah jumpa Iemah dah...Ziela ajer belum berkesempatan nak jumpa & laga perut dengan Iemah :D

zura@iwan said...

Dee~

hehe...kbtlan ni bleh gi umah dier....hajat smpi jugak...sekali beraya le...hehe..

zura@iwan said...

Ziela~

aahhh...ada misi gi Perlis tu, tu yg smpi umah dier...hehe...sonok laga2 perut...terasa la ziela...hikss

Gieyana said...

dpt gk hg terjah umah Imah..sure best n dpt cuci mata tgk umah dier..bila ler ku dpt terjah lak..:)

Insyaallah da Sinar bahgia utk hg n Suami ..Amin!

zura@iwan said...

Gieyana~

hehehe...aaahhh mmg tak sgka dpt terjah gk umah dier...hikss. x per nnti plan gi umah dier buat gathering...hahaha...

Amin....insyaAllah...

Rinna said...

Lalu ladang chuping nie teringat akak ke Padang Besar bulan 6 lepas.. siap leh berhentik ambik gambo lagik jakunnya..hehehe.. tapi cantikan pemandangan kat situ..

Seronoknya jumpa member kan.. dan dpat layanan istimewa gitu.. :)

zura@iwan said...

Kak Rinna~

tu la...idak nk trn la nk photoshoot kt citu...mls la plak, nk cepat...hikss...len kali gi bleh bgmbr len....mmg cantik kak...luas je....

betui2 kak...x penah jumpa ni, bila jumpa best plak...kaka

el said...

dah jpe hang ngan mak buyung iemah tu bestnyeeee..xpelah hang kan sllu balik area kedah/perlis nu...bila la turn aku lak terjah hakhakhakkkk

zura@iwan said...

el~

yuppp dh bjumpa2an pon....hehehe..
uitt aku sll blk kedah area cini jerk, mn ada smpi sn pon...ni gi Perlis pon sbb ada emergency la gk...idak x smpi lg pe...hahaha...nnti lps hg bsalin jln2 la umah dier...hehe

ppb_ppkp said...

hamboihh aioh......dah kuar entry ni...cheq dah lama x bukak belog...ahaks...
aku happy jumpa hangpa 2..tu la..bak kata iwan..xleh nak planing...selalunya benda x planing ni memang menjadik kan..
zura..aku n rizal sentiasa mengalu2kan kedatanagn hangpa..anytime..
xdan nak main masak2 n makan2 kan..
lenkali dtg lagi taw..kta set lain p;rogram kt.
aku doakan smoga niat murni hang tu dimakbulkan..insyallah..amin

zura@iwan said...

imah~

lama dh pon aku buat n3 ni weii...excited nk buat, sbb smpi jugak aku kt umah hg tue..

hehehe...sll cm tu ler, last minute terjah je mjadi dengan izinNya la kan.

km pon mgalu2kan kdtgan hg ke Penang, insyaAllah nnti kita set len kali ni plan punye kan, bleh main msk2...mkn2...hahaha....

maceh wei....doa2kan km sll ye...hehe..