♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 28, 2014

Gambar - gambar masa balik kampung Mr Daddy hari tu..

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة
Salam Selasa guys...

Aktiviti Mama, Baba dan Irfan bersama sepupu-sepupu, Tokwan, PakCu dan Mak Ngah Irfan di kampung...

Aerobik di pagi hari...masing-masing belum potong rambut lagi nie....:)



Dah jom.. masuk mandi semua!...

Tiga budak comey dh siap...

Kita ronda Pekan Ahad....

Emysha yang comey dan bam2...bersama Mak Long...

sayang betul Irfan denan Kakak Tasya ..:)

Tokwan, PakCu dan Mak Ngah Irfan..

Jom keluarkan peluh...hehe

seronoknya Irfan....

Hencem dengan rambut baru dia...

sedapnya kopok nie...ok nanti jumpa lagi lain hari, kami nak balik Penang dah...nanti bila free balik Baling lagi noh..

#CNY holiday balik kampung lagi weh...hahaha, duta balik kampung katakan, inshaAllah plan nak balik Perakss...ahaksss!
Khamis dah start cuti, office closed...yeayyy !


24 comments:

aTieYusof Family said...

Macam2 aktiviti bila balik kg..seronok lah si ensem tu...hihi
kami Jumaat baru start cuti kerja:)

suri said...

salam..
wah anak sis yang baju merah ker comel nampak..tengok keletah buat kita sendiri terhibur

Rizziela said...

syoknyer orang ada kampung kan..kami x kemana pun CNY ni

Irfan memang rapat ek dengan cousin dia

JaSSNaNi said...

seronoknya dah sampai kampung.. huhuhu.. akak lom lagi.. tunggu lagi sampai hari jumaat mungkin.. uwaarghhh lambat kan..

mama ila said...

seronoknye balik kampong..hihihi..kitorang memang satu negeri je..xde Nye nak balik kampung bagai..huhuhu..

wantie said...

best la tu si irfan gather gather ngan kazen dia. hahahaha..

tak sabar si Aleesya nak gather gather ngan kazen kazennya jugak hujung minggu ni.

Kesuma Angsana said...

happy sungguh budak2 ni yer !

Zura@Iwan said...

atie~

ya la..blk kg ni kalau reramai meriah la...

km kamis dh start cuti..

Zura@Iwan said...

suri~

wslm..
aha ank sis yg bj merah boboi tu le..
telatah bila ada kwn gitu la..mama pon dia tk heran..

Zura@Iwan said...

Ziela~

syok2..blk kg ziela
rezeki zura ada kg dkt2 gini..hehe

aha..dia ngan cousin mmg rapat..

Zura@Iwan said...

Jass~

eh kak sy story weekend punya ceta la
nnti CNY balik plak..hehe..

Zura@Iwan said...

mama ila~

owhhh
satu negeri mmg tk yh blk la..haha
dkt sgt..hikss

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la..dia kalau ada cousin mmg sonok..
cousin nk blk pon dia tk bg..marah dia..haha...

nnti tggu jumpa cousin belah perak plak cny nie..hehe

Zura@Iwan said...

KA~

hahaha..
happy la kak
smpi tk mau blk sekolah..

*∽ IZAN ∽* said...

Memang budak2 la paling seronok kalau dpt balik kampung boleh main ngan sepupu sepapat selain dr mak oak nya jugak. Silap2 bila tiba hari nak balik semula rumah boleh meraung2 tak mo tu seronok main punya pasal heheh

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Wah..aerobik sakan. Bam2 nya budak pmpuan tu, suka hehe

lieyalatif said...

wahh kamis dah cuti...i is jeles sgt2 key heheeheh..hepi holiday beb...hati2 balik kg ko..jaga name baik sebagai duta balik kampung tuh hahaahahaha...

kemain enjoy irfan ngan kakak kesayangan die yeak....sonok la tu dpt main n ade kawan ....ni balik perak siap laaa lagi enjoy hah...

Myra Jay said...

Hheeee comel je tengok gmbaq awal2 tu :)

Zura@Iwan said...

Izan~

ya la..blk kg ni
keadaan rasa bebas sket kan..
lgpon ngn org rapat plak, sonok la dorang..hehe

Zura@Iwan said...

Maz~

aerobik dh nk masuk tghari..haha
aha..dulu kurus je, now dh bam2..

Zura@Iwan said...

lieya~

ala jgn jeles lieya..ko nnti cuti senin, ak dh start keja..haha...

maceh2..amboi, ko dh lekat pggey ak duta blk kg..hahaha...

ya la..sepupu semua kakak2, manja la dia...

Zura@Iwan said...

MJ~

kekeke..
dorang menari ke..
beraksi ganas ke tk taw la..ahha

hainom OKje said...

Balik kg sementara org tua masih ada noo....kebetulan mak ngah balik sekali ke zura?

Zura@Iwan said...

hainom~

ya la betui tu okje
selagi dorang masih ada
extra bg km sbb kg dkt2
jd nk blk kg tu..tk de la mslh sgt..

itu makngah irfan..hehe..