♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 7, 2014

Weekend | Ke Perlis Kita...

Assalamualaikum..Salam Sejahtera,

Sabtu ~ 4hb Januari 2014
 walaupun sebenarnya ada lagi gambar dalam camera sony yang tak transfer lagi, tapi saya proceed gak la story berdasarkan gambar-gambar yang ada dalam camera handphone nie, kan cepat kekdahnya...haha.

 seawal subuh hari dah bertolak dari Penang ke Perlis...sebab en Iwan perlu sampai dalam jam 8.30am untuk sesi pendaftaran....en Iwan pertama kali nak join volleyball beach nie, hobby en suami kan...saya sangat support sebab kali ni dapat ikut sama...kahhh! en Iwan yang offer nak bawa isteri dan anaknya...saya ikut jek..sambil boleh cuti-cuti iya dak..!

 Irfan yang sedap tidur time subuh...bangun sekejap, then tidur balik...sampai-sampai je Perlis, terus jaga dengan cergasnya....

 sesi perbincangan antara team katanya...hehe..

 ni tak boleh blah ni, Irfan boleh menangis seraungnya sebab nak ikut Baba masuk gelanggang sekali ...adoyaiii. Baba depan mata je sayang...hahaha. Irfan seronok nak main pasir tu sama...dah lama duk usha nak main pasir tu ha...kekeke..

confident nak pergi kat Baba dia....Mama terpaksa menahan kamu nak!huhu...nasib baik Mama dapat mengawal keadaan...hahaha...

to be continued....:)

take care!

# geram nak blogwalking baca entry uols...limited space and time...kakakaka..

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya pergi perlis
anum paling suka laksa

wantie said...

aduyai irfan..menangis berjuntaian air mata.. siannya tengok...

hang pun wat la port volleyball kecik kat tepi tu. main ngan dia sama..sian tengok dia tu weih..

Dee said...

ala irfan ni..x macho ar nangis tak dpt join baba main volleyball..eh pasir..hihihi..

diana said...

dia pun nak join baba dia sekali..heheh

el said...

smpai bengkak2 mata irfan
alolololo kan baba ada tepi tu je..manja sgt ea..hehehe
nti babah main voleyball ngan irfan k

::NureeN:: said...

jauh benor smpi perlis nak main volleyball nyerrr

ALoNa CintamaniszLite said...

haha..nangis nak ikut msuk gelanggang berpasir ye...
aii...kena bawak pi pantai ler main pasir nanti tu..

Gieyana said...

Weh..consider holiday gk ni beb..

Imagine irfan terus lari g dok iwan..camner la rupanya..

Nad MamaZN said...

Smart la tshirt irfan!
Ksian dia nak ikut baba
Klu die join mesti team baba menang
Hehehe

lieyalatif said...

BETUL TU ZURA....kite bini tukang bagi support je, yg penting dpt join ikut jalan2 sekali ekekeekekek....

alahai anak manje baba ni ...sedey tgk air mate leleh2 tu heheheh...irfan ni perangai sebijik mcm dayyan laa zura...sikit2 nak papa nyeeee....

Zura@Iwan said...

Hanum~

tk sempt nk terjah laksa perlis hanum
en suami ari sbtu habis volleyball ptg dh..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la weh...
sedey sgt...
dh la blm mndi lg tu..haha

ball dia plak tk bw mai weh..
idak ada je dlm keta spare ball dia..huhu..

Zura@Iwan said...

Dee~

hahaha..
pujuk2 duk nangis gak..
last2 diam sdiri..
mama buat lawak kt dia..hehe..

Zura@Iwan said...

Diana~

ya la..
anak Baba tul..

Zura@Iwan said...

el~

ha la weh..
tk budget dia nk nanges gitu..hehe

kalau ada baba..manja ngan baba la..
seketing ikut mn baba dia pegi..

Zura@Iwan said...

Nureen~

biasa la..
kalau minat mmg cm tu arr
nnti laki ak nk pegi lawan kt Melaka plak..hehe..

Zura@Iwan said...

K.Alona~

ha la kak..
dia smpi2 tu..
dh nmpk pasir tu..
nk gi main...
tp org duk tampaq bola.
risau terkena nnti..huhu

Zura@Iwan said...

Gie~

tu la beb
mmg consider holiday arr ni
siap titon hotel lg kan..haha..

risau ak..dia berlari2 nk gi kt iwan
tp sbb ada longkang tu..so dia tk berani nk lgkah..haha

Zura@Iwan said...

Nad~

tu la kak suka gk tshirt tu..
tp taw la kan putih nad..
dh kotor2 sket..huhu..
hahaha...bkn menang nad..
nnti baba dia tk leh main lgsg..

Zura@Iwan said...

lieya~

dh minat dorang kan..
kena la support iya dak
dah dpt ikut sm ni..
kira beruntung kan..bleh holiday sekali..haha..

kalau ada Baba dia mmg ikut je Baba dia lieya..
kalau ngan Mama dia..asyik kena buli je Mama ni ha..sabar je la..haha

hainom OKje said...

Support minat hubby....kalau dia ajak sekali...kalau dak, boikot papa..kan Irfan.....hehe

Zura@Iwan said...

hainom~

aha..
mmg stiasa support
dia suka bersukan ni..elok la kan

kali ni je bleh ikut..len kali tk taw la bleh ke tk ikut..haha, sbb time cuti so sy free je nk ikut..