♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 15, 2014

14.01.14~Jemputan Makan-Makan..

 السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة
Salam Sejahtera...

Kelmarin kerja dapat balik awal sikit..kul 5.15pm macam tu...
Tunggu hubby dan Irfan datang ambil, terus pergi rumah sahabat saya nie..Tie

Tie buat jamuan makan-makan sikit sempena birthday anak yang sulung dan sambutan anniversary rasanya..betui kan Tie? hikss
Selamat Ulangtahun Kelahiran Naim..dan Happy Anniversary to Tie & Wan...

Ni je pun gambar yang sempat diambil...guna camera handphone saya tu.

 Berjodohan juga berjumpa dengan Rozie dan keluarga..tak dapat nak dukung baby Najlaa comey tu, sebab dia sudah mengantuk....hehe

 banyak gambar tak berapa jadi haihhh...hehehe..anak aku nak berlari-lari dah, berkenan kereta control abang Naim...huu

Tapi tak berjodohan nak bergather dengan El dan Nureen..tak per next time noh...aku la, pekerja rajin....orang pakat cuti, aku kerja kan...kahhh!

 apsal gelap nie? hehe....lepas singgah masjid solat kejap, kami bawa Irfan tengok kapal terbang landing, dekat je area rumah Tie tu..dah janji dengan Irfan, lagipun dia suka betul tengok kapal terbang...hehe.

 Love u darling....tak larat dah nak dukung Irfan ha...besar dah kamu sayang...

Neway...terima kasih banyak-banyak Tie di atas jemputan, jamu makan...sedap sangat bihun sup hang buat, rasa macam nak makan lagi jek..haha. Then satu satu lagi, terima kasih noh...kasi tumpang Irfan mandi lagi..kekeke..Bapa dia bawa jalan-jalan tak sempat nak kasi mandi..huhu.


28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Nad MamaZN said...

Akak kerja gak smlm?
Huhu..
Mesti triple ni :p

Btw, lama dh tak merasa bihun sup
Dpt sambal kicap
Pergh! Sedap'

Sidratul Muntaha said...

aku bila ko nak jemput plak?
ahahaha

shark said...

bila cuti agenda makan2 adalah best..:)hehe

wantie said...

terima kasih sahabat. datang jugak ko yer pepenat pun. appreciate sesangat tau.

aku pun duk belek belek gambar ni. Gambar tak cantik tak pe.janji hubungan semakin cantek. tul tak .

peace Yo!

Gieyana said...

Aq terus blik psl siangnya dh penat bjln..ekeke..

Dulu suka gk bw nureen g tgk plane klau g umah T..sedap bihun sup dia..:)

el said...

apalah org cuti maulid rasul depa kerja lak hahahaha
alahhhhhhhhhhhh x dpt nak laga2 perut bontot bagai
tp lau ada geng hot mama ni sure riuh rendah umah wantie..hahaha

Rinna said...

Seronok laa dpt gi rumah T ada makan2.. :)

syawalsimpsons said...

wahhh best tu dapat jumpe geng2 kan..mmm...nanti jemah balik penang...kiter ngedate la..

attyfir said...

wah beshnya ..dpt gather2 sekali .

lizz said...

seronok seseali dapat jumpa n makan2 gini...waa siap ader gie

Zura@Iwan said...

hanum~

hehe..
seronok meriah..

Zura@Iwan said...

nad~

aha kerja nad
tk de triple lah
ni company je tk gazetted
biasa la..dh lama gini..hehe

sedap nad..
irfan suka gk bihun.
tp klmrin dia tk lalu mkn
sbb tk sihat sm arr tu

Zura@Iwan said...

Ayu~

ko tk yh jemput..
dtg jek..hehe

Zura@Iwan said...

shark~

ya betui..
mkn plak beramai2..
mmg meriah..

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la beb..
tk dtg rasa mcm tk best plak..
lain la kalau mmg tk leh sgt2 kan..

ak patut thks kt hg..jamu mkn ag, sure hg yg penat kan..hehe...

betui2...smoga hub kekal selamanya..

Zura@Iwan said...

Gie~

patut la..
dh jalan sakan hg..

ha la..irfan tgk plane tu.
sebut..wooooo!haha

Zura@Iwan said...

el~

biasa la beb..
dh lama gini..comp ak dl pon tk cuti..haha..

ya la..nk laga2 la perut ngn hg mak buyong..tk dpt la eden....

Zura@Iwan said...

k.Rinna~

sekali sekala dia buat mkn2 kak
sll jumpa gk time lunch..

Zura@Iwan said...

sue~

nnti jemah blk png ye..
kita gather2..hehe

Zura@Iwan said...

k.ty~

ya kak..
tu tk jumpa lg dua orang..
idak riuh lg la..

Zura@Iwan said...

lizz~

mmg seronok..
aha gie sekali arr
dia kwn kitaorg dh lama..

QasehnyaRania said...

wah syoknya dpt berjumpa jumpaan
mesti meriah kan berkumpul sambil makan makan.

Zura@Iwan said...

Qaseh~

dpt gk berjumpa2an Qaseh..
kalau ada jodoh tk ke mana kan..

Kesuma Angsana said...

tang makan2 ni mmg bestlah !

Zura@Iwan said...

KA~

mkn2 mmg best kan..
rezeki2..

ALoNa CintamaniszLite said...

oo..akak dh baca komen zura kat entry di blog T tu..hihi..

Akak ingatkan Zura datang dulu..iwan datang kemudian.

Majlis sambut besday anak sekali anniversari kawen mesti laa ada jgk suaminya T tu kan..zura..hehe. Kalo idak, mau ler merajuk T tu.

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tie silap dgr la tu
iwan dtg drop je..dia nk gi usha tukang mgurut kt area situ..tgn sakit main bola tampar ari tu...hehe