♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 5, 2013

Berbuka Makan Fish...hehe

Assalamualaikum...

Hai semua..pasti ada yang mood ala-ala malas kan, ramai dah start bercuti. Saya setiap tahun mood biasa-biasa je..ala kadar menyambut hari raya nie. Tapi yang penting dapat berkumpul reramai dengan keluarga dan sanak saudara kan? haihhh...rinduuu..

That day berbuka di sini...dah ada yang nak belanja, syukur Alhamdulillah kita layan je...

 Nak bagitau....kita pestime woo makan kat sini, huhu...terima kasih suamiku sebab sudi nak belanja tht day..

 Hero kecil ni...umpan beli kereta dengan bus tu senyap sikit tak kacau..hehe

 Vroom....layan anak tersayang sambil tunggu makanan sampai..


 Menu mama.....

menu Baba...kita share rasa sorang sikit...hehe

Alhamdulillah...sedap juga makan kat sini, sekali sekala nak try boleh la...

#apa nama menu pun dah lupa...huhuhu...

Sekian...nanti update lagi yer....

Story weekend belum habis cerita.....hehe

19 comments:

mama tisya said...

aku kalo mkn cni sure order yg ada udang...flaming prawn..yummm

Nurzakiah Hanum said...

sedap nie

Cikgu Norazimah said...

mcm best jer, ada bau tak masakan ikan dia? nk try gak dekat jusco bukit tinggi, tp tak try2 lagi..hehe

atuk said...

Salam Ramadhan Zura

sedap tu
rasa2 kat KL tak ada lagi

atuk said...

Salam Ramadhan Zura

sedap tu
rasa2 kat KL tak ada lagi

Ratu Hatiku said...

Sedapnya..
Selamat hari raya... :)

wantie said...

aku tak pernah masuk agi makan kat sini. ngeee

PinKy MoMMa said...

tak pernah lagi cuba makan kat sini hehehe..lg kesian kan..tapi tengok mcm menarikkkk

ALoNa CintamaniszLite said...

sekali sekala ubah selera, iye dak...hehe

el said...

lau pi sini sllu order yg set besar leh mkn 2 3 org jimat sikit tp dah lama mkn baru rs muak sbb chese byk

Zura@Iwan said...

mama tisya~

oo ya ka?
pestime mkn sini..
so try je dulu

Zura@Iwan said...

Hanum~

sedap gak le

Zura@Iwan said...

Cikgu Norazimah~

best gak..pestime lg pon kan..hehe
tk bau lah ikan dia..ada lagi menu dia..tp weols try ni dl..hehe..

Zura@Iwan said...

Atuk~

Salam aidilfitri atuk

eh rasa ada kut kt KL..

Zura@Iwan said...

Ratu~

sedap2..
slmt hari ry..

Zura@Iwan said...

wantie~

tu la..aku pon pestime beb..

Zura@Iwan said...

Pinky~

tk per..
nnti bila2 try la..
not bad gak..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu arr kak..
iwan nk try mkn kt sini..
kita ikut je..

Zura@Iwan said...

el~

aha..ingt nk order yg bsr..
tp aku laki bini try yg len dl..hehe