♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 15, 2013

Geram kat baby yer..hehe

Assalamualaikum...

Hye semua...memasing mood raya lagi ke? ak biasa-biasa je...hari-hari biasa diteruskan..hikss

Mata ak nak pejam aje ni...haihh apsal mengantuk entah petang ni, huhu...layan jap aksi hero kecil ak sorang  ni...hilang mengantuk tengok gambar Irfan dengan baby Arissa nie.hikss...

Muhammad Aliff Irfan anak Baba dan Mama dah 1 tahun 10 bulan kamu hari nie, layak dah nak ada adik ke? hiksss..InshaAllah, ak tak merancang ok...semua tu ak tawakal je, ada rezeki Alhamdulillah.

 Geram apa gitu tengok baby tu...hahaha

 so far Irfan kalau tengok baby or kawan baya-baya dia memang dia tak pernah nak tampar lagi la, dia tengok je or dia pegi sayang..hehe..tak tahu la besar nanti cam mana, harap-harap dia baik dengan semua orang..hehe

 geram dengan bibir kecil Arissa tu pula dah...haha

 kehairanan baby Arissa ni ha..hehe

 ha nak dukung tak boleh yer...kamu pun kecil lagi sayang..hehe

 amboi dia usap-usap pula dahi Arissa...manja nye


 takut-takut nak sayang...huhu

ha...dah dapat sayang....ala tomey2..geram haihhh..


Kalau ada rezeki tak ke mana kan? ada gak yang bertanya tak mau tambah lagi ke? boleh dah kasi adik kat Irfan tu? hikss...doakan ak yer...InshaAllah pelan-pelan kayuh, tak boleh kalut2 dalam mende ni..hehe

Sekian....terima kasih singgah sini kawan-kawan..nanti free ak terjah blog korang...Peacee Yoo!

22 comments:

Ena said...

Ena pun dah jenuh tahan telinga org duk tanya bila la irfan tu nak tukar status jd abang pulak? DIA saja lah yang tahu kan.. kita hanya berusaha, berdoa dan bertawakkal.

Rizziela said...

wah..tu tanda nak adik tu Zura

wantie said...

Aku.. kalau org tanya nak tambah baby, aku cakap je tutup buku. habis citer.

Tapi kalau ada rezeki nak jugak wei.. tambah anak mcm tambah rezeki le kan..

Myra Jay said...

Alolo suwitnya.. terserlah kasih sayang seorang abang..hehee

el said...

alalalala suwit nyer irfan ngan bb tu..xde pulak dia nak wat aksi2 ganas..very politely lah and lovely suwit irfan ni..:)

Time Traveller said...

Alahaiii... comel nyer dia :D
Moga menjadi anak2 yang soleh mentaati ibu bapa :D aminnn..

::NureeN:: said...

irfan nk kwn :)
klau ada rezqi dpt adik utk irfan sok, sure dia syg amat ngan adik dia.. tp jelesnya mesti tinggi jgk hehee

ALoNa CintamaniszLite said...

Semoga ada rezeki korang utk dptkan adik irfan...tahun depan, hihi..(amin)

lieyalatif said...

amboi irfan..gode anak dare org yeak ekekekeke...kemain hah dok kiss si arissa tu...mmg dah nampak ciri2 abg long ye loving n boleh take care adik ni zura....in sha Allah lieya doakan ade rezeki zura key.....

arissa tu redhooo jek kene gomol ngan abg irfan die heheheeheh

BUNDA a.k.a KN said...

salam, amboi! sayangnyer baby tu yer...

mama ila said...

hehe..geram baby yer... =)

Zura@Iwan said...

Ena~

biasa la org btnya kan...tk pe kita think positif je...

inshaAllah ada rezeki kan..

Zura@Iwan said...

Ziela~

risau nnti ada adik dia plak tk mau..manja irfan ni..

Zura@Iwan said...

wantie~

aku tk leh tutup buku lg weh...baru sorang..ingt ada rezeki nk tmbh ag...dh la irfan pon ritu lmbt dpt...hehe

Zura@Iwan said...

Myra~

sweet kan..suka tgk..hehe

Zura@Iwan said...

el~

aha..dia tk la ganas stakat ni..
hrp2 irfan dia baik la ngn adik2 ni..hehe

Zura@Iwan said...

TIME~

ameen..
thks...

Zura@Iwan said...

Nureen~

inshaAllah...ada rezeki satu hari nnti...

aha...dia tiggi..adik dia pun kena tiggi gk..haha

Zura@Iwan said...

k.alona~

ameen...
terima kasih kak doakn..

Zura@Iwan said...

lieya~

tu la psl..mengoda betui anak aku ni..haha...
arissa tu kalau bleh tampaq..dia tepuk dh pi irfan tu..rimas dia..haha

ameen...thks lieya doakan utk i...

Zura@Iwan said...

BUNDA~~

wslm..

mmg dia syg bb..hehe

Zura@Iwan said...

mama ila~

geram jgn geget sudah..haha