♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 23, 2013

Raya 2013 | Open House aka Mini Reunion..

Assalamualaikum...

Marathon update entry blog hari nie, esok kan cuti..blog nie, time weekend pun cuti...huhu.

Cerita raya lagi la uols...jangan boring-boring noh, hahaha.

Ak balik Baling semula malam raya ke 4 tu...kawan baik masa sekolah buat Open House, then setting sekali buat Mini Reunion kat rumah dia..iya-iya mau ak datang gak rumah dia. Syok gak dapat pergi..sebab dapat gak jumpa member2 sekolah lain yang dapat datang malam tue..

 antara kawan-kawan sekolah yang dapat jumpa malam tue...ex student sek rendah baling dan sek men baling...yang datang lone ranjer pun ada, malas nk bawa teman la tu? hehehe. thanks to my lovely hubby sebab tiap2 tahun kalau reunion memang dia tak segan nak join...hihi.

me with my lovely friend selaku tuan rumah hari tu.....sahabat baik saya selamanya...inshaAllah, macam2 menu ada uols...Laksa, Nasi Ayam, Keow Teow Grg, Bihun Sup, Satay, Lemang, Ketupat, Rendang, Kambing Golek pun ada weh....bestnya...terima kasih tuan rumah . 

Sorry noh...gambar ada dua keping nie jerk....hahaha, gambar makanan nak kasi uols terliur tak de la plak...busy tak dan nak snap bagai...layan makan layan anak..ramai tetamu yang datang rumah my fren nie...bukan je kawan-kawan, jiran tetangga, VVIP pun ada...hahaha..

Habis dah beraya kat Kampung Hubby dan Kampung Ak...balik ke Penang kita beraya kat Penang pula, last weekend sesi menerjah rumah kengkawan hubby...kengkawan ak semua tak dan nak rojer, masing2 busy..huhu. Terjah rumah orang je..rumah ko tak ajak datang rumah ke? ala raya tak kan nk tunggu jemput kot...hikss. 

#muka gua kat picture tu awat la putih gebus haihhh...cahaya flash la nie..macam salut tepung..wakaka..malu ak..haha

#regret la juga ry tahun ni, tak de picture satu family reramai...huhu, picture bertiga pun tak banyak...macam nk buat reshoot semua la...huhu..
 

4 comments:

el said...

biarlah bersalut tepung pun..janji perut kenyang suka hati dpt jumpa member2 lama kan :)

perghh kambing golek pun ado..lau dkt2 aku xberkwn pun jd kwn x malu mai bertandang boleh hahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

Bagus laa ada somi mcm iwan..spoting..

Zura@Iwan said...

el~

ya kwn...
yg penting jumpa member2 lama iya dak..mkn smpi kenyang..hehe..

kahh..hg mmg tk malu..haha

Zura@Iwan said...

k.alona~

aha kak..iwan mmg sporting..hehe