♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, August 28, 2013

Weekend | Dinner treatment with my BFF...

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera,

Hai semua..cerita weekend tak habis lagi la..sambung untuk hari Ahad pula, Ahad tak de aktiviti..seteleh penat seharian ziarah raya pada hari Sabtu tu..Ahad kitaorang just lepakking di rumah Sungai Petani...siang hari mendung hujan membuatkan mata disorongkan bantal ...ak gitu la, kalau balik rumah SP asyik nak membuta ko...hahahaha.
 
Kebetulan my best friend call malam tu...nak meet kitaorang kat Seberang Jaya, we all pon masa tu dah siap2 nak balik Penang....actually nak ronda2 kat shopping complex gak, tapi dah my friend ajak dating...so cancel je lah...

 kereta idaman hubby gak nie........haha..

my hubby yang sporting, tak sangka my bff nak belanja makan ...! Irfan cool...

 Irfan nie..sat nak makan..sat nak main2....huhu... order dah diambil kita tggu makanan sampai yer...segan ak nak pilih menu sebab semua mahal2 weh...huhu..

 my friend order salad...


  me order Bombay Steak, lepas gak gian ak nk makan steak..

my hubby...Fisherman Chip apa ntah? lupa dh ak...hehe..

 my friend punya...Steak gak..nama? tk sure gak..kahhh!

 Mr Daddy asah bakat...sementara wifenya tengah rancak bersembang ...haha



my bff, Norazlina Zanzilah...kawan dari sekolah menengah lagi, thanks dear for everything...belanja makan, bagi hadiah lagi....terharu saya....

 sebelum balik kita posing kenangan dulu ...hehe

 Peacee! see Irfan...memang tak boleh nak bergambar...asyik lari je dia...huhu..

amboi...smart dua hero saya ni...hehe

so sweet baby.....tak suruh pon, Irfan suddenly kiss Daddy dia....sayang sangat!...i likeee!

Alhamdulillah memang best treatment with my bff malam tu....last minute berjumpa memang tak jangka, selalu beliau turun penang or seberang jaya memang tak dapat nak berjumpa...kali ni dapat gak bergediks bersama..haha....

#thanks uols singgah sini yer....sgt2 hargai kunjungan anda...Peacee!


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronok

Kesuma Angsana said...

amboi seronoknyer, plg seronok org belanja makanlah kan hehehe

el said...

last aku g sini 1st nbeseri kot..mkn lam ketapi tu..pas2 x p dah..igt lah en. hb mtk lobster..besaq gedabak..haha..

suka tgk pic uols ngan irfan tu..irfan mcm marah sbb sibuk amek gambar org tgh makan haha

wantie said...

amboi...bestnya hang.. sedap dak hang makan kat sana.

aku tak pernah masuk lagi.,

ALoNa CintamaniszLite said...

steak...wahh...sedap..sedap..

ha'ah..gambar irfan kiss ayahnya tu mmg suwit sgt moment nya. Kalo mata iwan pandang irfan...lagi suwit berganda..hehe...nasib cepat jgk tangan zura klik kamera...

Zura@Iwan said...

Hanum~

peacee!

Zura@Iwan said...

KA~

alhamdulillah..rezeki,
ada kwn nk banje...
kalau idak mmg tk masuk la tmpt mahai ni..huhu

Zura@Iwan said...

el~

tu la..hg penah suggest aku celeb anibeseri kt sini kan..hehe..mahai noh beb...lobster dia mmg bsr sedap gak..hehe

mmg pon..aku duk srh dia smile...tk mau..bila kata peacee..dia geram buat tgn dia cm tu..haha

Zura@Iwan said...

wantie~

kwn nk banje kan...
rezeki jgn ditolak..kekeke..

Zura@Iwan said...

k.alona~

tu arr kak..steak dia lembut..

ha..mmg sweet kak, tk sgka irfan tiba2 nk kiss baba dia...zura pon masa tu mmg tgk nk snap gmbr depa dua...tgk2 irfan kiss..wahhh..sonok apaknya..hehe

::NureeN:: said...

zura...
pasal victoria station ni, aku x brani nk mkn, sbb ada kata non H****...

:)

Zura@Iwan said...

Nureen~

mmber ak belanja kan...alhamdulillah..

kalau ragu2 tk leh mkn..ak b4 ni ada sevey gk VS ni, dorang mmg tk dpt sijil halal sbb permis dorang ada serve liqour, tp ak ada check ngn dorang psl mskan ni, mmg dorang tk pakai minyak or rempah ratus yg tk halal..then daging or ayam mmg halal..

hg cer tgk sushi king, dave deli, johnny's tk slh aku tk de status halal gak...wallahualam..

kalau info aku silap sorry noh..