♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 23, 2013

Raya 2013 | Syawal ke 10 Beraya di Penang pula ler...

Assalamualaikum...

Cerita terus Syawal 10 la..sebab Syawal 7 dah start kerja..dua hari sebelum start kerja tu, just lepak kat kampung tak pergi jalan raya mana pun, rest badan segala...penat gak berjalan raya sakan..haha..

Balik penang..sesi ziarah raya rumah sahabat handai pula...tapi weekend lepas pergi rumah kengkawan hubby je..antaranya...

 pergi beraya di rumah Boss en suami di jalan Masjid Negeri..kami makan laksa..sedap + pedas...hehe

 rumah ex-boss en suami kat Balik Pulau, kami dijamu Mee Goreng yang sedap juga.....picture ni otw nak balik dari rumah ex-boss hubby la, lawa view senja nie....:)

 macam-macam mimik muka ada...haha..Irfan tu makan buah rambutan, kat rumah ex-boss hubby nie, ada pokok rambutan...taupau kami bawa balik..hehe..

lepas menunaikan solat magrib kat masjid yang berdekatan di Balik Pulau tu, otw balik ..hubby teringat lagi kawan dia yang tinggal kat Permatang Damar Laut...calling2 nasib baik ada, hikss...segan dia tak dapat jamu makan apa kat kitaorang, ala kami tak kisah kalau datang tak jamu apa pon..yang penting dapat menziarah kawan-kawan...Alhamdulillah. 

# Selamat berhujung minggu ye kengkawan...errmmmm nak beraya kat mana lagi ye weekend ni? hehehe...





6 comments:

Pen Biru said...

salam ziarah..follow sini..follower 555

ALoNa CintamaniszLite said...

suka makan mutan ye, irfan...hehe..penoh mulut dia..

wantie said...

ooo... masa ni la hang sms aku tu..

kalau idak leh singgah umah aku noh.

Zura@Iwan said...

Pen Biru~

thks follow sini...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha kak..dia suka mutan..

Zura@Iwan said...

wantie~

yup beb..
masa ni la aku rojer hg...
tk per tk de rezeki ni ry umah hg..hehe