♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, July 31, 2012

Sikit-sikit.. Lama-lama.. Jadi BUKIT!

Assalamualaikum....

Tak tau nak update apa nieh.....hahahaha...

Sikit-sikit, Lama-lama jadi Bukit.......tapi saya punya blog post nie....mcm tak jadi bukit pon...huhu..

Makin lama makin kurang gamaknya....huhu. Jeles taw tgk kengkawan rajin update...lgpon reader blog Zura@Iwan ni pun tak ramai..rasanya close fren aje kut yg dtg bertandang ke sini....hihi. 

Jangan salah faham....ini bukan minta simpati apa yer...saja luahan perasaan...hikss....lagipun bulan puasa ni, kurang la sikit berblogging tue...hehe..


10 comments:

mama aleen said...

follower kan ramai.. :)

Kesuma Angsana said...

xpe teruskan berblogging , KA follow je

Zura@Iwan said...

follower je ramai...tp kurang smbutan..hikss

Zura@Iwan said...

insyaAllah KA...selagi mampu...hikss...thks sbb sll gak dtg bc blog kita..

wantie said...

jgn susah hati. berblog ni tak yah la rushing. buat santai jerk. bukan nakkejar apa pun.
hg tak hupdate pun aku mai jenguk gak.

el said...

xpelah at least ada org dtg menziarah kt sini sllu igt kamoo

AzuraFazil DIN said...

kire ok lew tu ...

dr xde org trjah lgsg.. aku ni rs nye lepas ado bby baru le baru trjah penang balik

Zura@Iwan said...

tk de la..sj arr aku....
aku ni yg x de idea then kdg2 mls sm..hehe...
x kejar apa sgt pon..x kisah la psl nuff ke apa...hehe..

Zura@Iwan said...

ye..tentu2nya...kwn2 rapat sy le..kamo...hehe

Zura@Iwan said...

hihi..sj syok aku nk je nie...

ye ke...x per, nnti ada br mai la penang...hehe..