♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 30, 2012

Keletihan...Alalalalala...

Assalamualaikum....

Letih ke? Jom tido time lunch nie, kdg2 tak sempat nak tido pun.....Hahahaha..Bulan puasa nie....pasti yg ada keletihan kan...kesian lagi kat org yg buat kerja yg byk menggunakan kudrat dorang......dugaan bg mereka, masing2 ada dugaannya. Harap2 kita semua dapat dilindungi oleh Allah S.W.T...Amin....


Letih mcm Aliff ni ke? sampai terlentok atas sofa nie......sian tengok...huhu....
Pot Pet2 ngan dia.....main letih sgt la tue....sampai minum susu pun tak mau, last2 tido gaya cenggini....Alalalalala...nak omey Mama nie.....maaf kan Mama yer, kdg2 Mama tak terlayan kamu....huhu. 

## Sayu aje tengok anak tido kan? kdg2 ada gak mengeluh, tp....biasa la perkembangan anak yg nak membesar, mmg byk dorang nak explore..kena byk bersabar....semoga sy diberi kesabaran itu....Amin.


14 comments:

wantie said...

bukan posa ni tido la best. tapi kan aku ni pelik sikit kalau aku tido aku akan jadi letih sesangat. kalau tak tido ok la pulak.

Ieda Zakaria said...

Alolo..siannya tgk dia tido cenggitu..manjer pun ada tuh!!

*∽ IZAN ∽* said...

gaya kalah macam orang tgh pose nih hi hihi

Ietams said...

Tertido masa dia duduk ke ni?
Nyenyak betul..
Ni mesti sbb dia keletihan lepas puas 'mengexplore'

::NureeN:: said...

letih bebenor la tuh

Gieyana said...

Jiwa nk main ag tue..cfm penat nie..ekekeke..:-)

Zura@Iwan said...

mmg pn wey...aku pn cm tu..kalau tido mmg rasa letey lg...tp kdg2 mgntuk gk ..huhu

Zura@Iwan said...

hehehe....letih sgt smpi ttido gaya gitu dia..

mmg manje gk awang sorang ni..hehe

Zura@Iwan said...

hahaha...mama dia yg leteh posa sekali lyn ngan dia..mau x leteh..hehe

Zura@Iwan said...

aha..masa dia duduk t'tido...hikss..

mmg nyenyak..angkat alih dia pun x t'jaga..hikss

yup...sudah explore umah dia ...suka g men kt dapur..huhu

Zura@Iwan said...

mmg letih la bebs...hehe

Zura@Iwan said...

tu arr...masa nk tlena ni pon..duk sengeh2 ngan aku..

last2 aku tgk tlentok dah..hehe...

Sop said...

Anak SOp pun sama
kalau letih, mana2 lending pun jadik! hehehe

Zura@Iwan said...

irfan dia jarang tido gini..kalau betui2 letih aje...hikss..

thks Sop siggh sini..