♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, July 24, 2012

Collection Action Photos Of M.A.I...;-)

Assalamualaikum.....

 Haloooo....meh Layan aksi2 gmbr Muhammad Aliff Irfan aka M.A.I masa umur lebey kurang 9bulan......

Title entry pun pasal Irfan so semua gambar dia lah yer....jangan boring yew...:)






















Lokasi: Selama, Perak......kg Mama....


## Miss Irfan masa time baby2 dulu....walaupun sekarang mmg baby lagi...but now dah besar sket....hiksss...


10 comments:

Gieyana said...

Cute..mcm2 aksi dier..:-)

AzuraFazil DIN said...

lepas saya dpt kaki , sory le mumy dady .. sile kejo sy ye

wantie said...

hahaha... memang best bila anak masih baby. akudah alaminya. masa mirul kecik dulu best giler. tapi bila dia besar, pas tu pergi sekolah mula la rindukan baby lagi.

sib baik dapat Aleesya, sekarang ni pun dok terasa kebaby-an dia tu. mana tau pas dia besaq sket aku beranak len. hahahaha...

Kesuma Angsana said...

he he cute sgt & comey !

Rohani Hashim said...

ha dh dpt kaki nanti ni, ha brkejaran la nanti hihi. suka tgk gmbr dgn daun tu, beriya ha dia pndang kt daun tuh.

Zura@Iwan said...

hihi....mmg mcm2...;)

Zura@Iwan said...

hahaha...mmg x sbr nk tggu dia dpt kaki..la ni dh bleh ragas kan..

Zura@Iwan said...

tu arr..windu kan...cpt masa blalu..mcm2 pgalaman...

Zura@Iwan said...

tenkui KA...

Zura@Iwan said...

tu arr..jenuh nk kejar plak kan..hikss

dia mmg...nk masuk mulut je