♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 23, 2012

Tesco, Taiping | Jalan-Jalan bersama Family Mama..;)

 Assalamualaikum....

Salam sejahtera semua...di pagi isnin ni mulakan kerja dgn ceria di hari pertama berkerja pd bulan Ramadhan yg mulia ini...semoga kita semua diberi kesabaran utk melalui ibadah puasa dengan tenang dan lancar...Amin....

Alhamdulillah family Zura@Iwan dapat blk menyambut puasa bersama2 keluarga di sebelah Mr Daddy di Baling, dapat juga berkumpul beramai2.....walaupun balik sekejap cuma, sbb Mr Daddy keja on Sunday...huhu.

Oopsss.....ekcli entry kali ni berkisar 2miggu lepas punya cerita daa.....hahahaha....selingan2 jap tadi...ahakss...

Masa ni Irfan balik kampung dengan Mama jerk...so kitaorg bergather ngan family Mama di Tesco, Taiping....nak hantar Mak Yang Irfan balik Ipoh gak....huhu..cedihhh..
Irfan ramai yg tlg jaga...Mama relax jap kt blkg...hihi...
Peace!!!comeyy!
Lorrr sian haizzz.....bw stroller tp bw Mr Bean toys..hahaha
Amboi....seronok sggh dh pandai naik game ni dah...haizz....
Acara mengisi perut sebelum pulang........masing2 kelaparan....hihi..
Irfan pun lapar gak nieh......jap Mama suapkan moi yer.....
Yeayyyyy seronok saya hari tue......lepas tu blk Penang saya rindu mereka semua.....huhuhu...tambah2 rindu kat Mak Yang saya!.....


## Nota Hujung Cerita: Terima Kasih My Mum sbb kasi "something" pada anak2 Mak...terbalik plak nieh....huhu...

** Autopublish entry....

2 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg seronokkan kalau dpt gader2 cam ni

Zura@Iwan said...

aha...sy kalau gather ngan family mmg syok...hehe