♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 27, 2012

Nak Bawa Kereta Gak!...huhu..



Tengok tue.....pandai tarik Papa dia...sekali rmbut2 pun dia tarik sebab nak pergi seat depan pegang stereng ngan Papa dia...haizzz....bijak sggh dia.....:), macam dah boleh bawa kereta sendiri...hehe

Selalu kalau duk dalam kereta....dia tak tau nak buat apa dah...mcm tu la gaya dia....merap nak duk depan kat Papa, kalau tak bagi keriau juga lah......hihi....tapi kalau duduk dalam kereta lama2, dia boring plak dah....keluar dari kereta dia seronok...mcm mn nak jalan jauh ni Irfan...hehehe...

## Macam2 peel ...pengalaman yg paling seronok bagi saya dan suami yg baru bergelar Mama dan Papa....:-)

8 comments:

Ena said...

hehe..

tak pe kasi irfan can bila papa dah tak drive.. dok lam kete suh dier pegang streng.. hehe

PinQib said...

best la raya dia kali ni.. ada orang baru =D

wantie said...

Aleesya pun sama. tapi aku tak ajaq. takut jadi mcm kawan aku tu. asal dia drive je, anak dia nak duduk kat riba. sib baik dia cekap. kalau aku kalau drive anak dok itu ini, mau masuk longkang le. jawabnya.

Zura@Iwan said...

aha...kalau x drive, mmg kasi gk la dia pegang stereng tu..hikss

Zura@Iwan said...

alhamdulillah Pin...hehe

Zura@Iwan said...

mmg tak ajaq wey.....aku duk kt blkg tu....kira duk blawan ngan dia jek..nk ke depan....last2 aku duk depan sblh Papa dia....senyap gk la sat...tu pun duk x diam...dia rasa x leh nk explore sbb sempit kut...haha...

Rizziela said...

Budak3 besaq irfan mmg macam tu Zura, ni saya punya 2H berebut nak dok depan. Selalunya Harithlah yg dapat

Zura@Iwan said...

tu arr kn...bdk zmn la bijak..advance...haha