♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 30, 2012

Jom BerLumba...Vrommmmmmmmm!

Assalamualaikum....

Salam hari isnin...mulakan dengan Bismillah....dan ceria2 selalu, Alhamdulillah semoga diberi keberkatan di dalam kehidupan seharian kita. 

Wahhhh....ramai dah start bershopping raya yer weekend baru ni....masing2 dah masuk gaji katakan....hehe. Korang mcm mn? Sonok tak? tp kalau yg bw anak2 tu...kdg2 letih ngan anak2 je la tapi meriah ngan anak2....sekali setahun!ngeeee.

Ye la...ramai dah berlumba2 nak shopping raya siap2...tapi kalau shopping hujung2 lagi best gak kut, semangat raya Ada Mari!hehehe. Awai2 ni lagu raya tak byk yg berkumandang lagi...kalau dengar tu rasa sayu la plak...Huhuhu...

Irfan tak berlumba shopping pun....dia berlumba nek motor jek....Kahhhh3x
 Acececece......Iya2 je dia!
saya suka Merah lah......Vrommmmmmm!

Tak terlayan kalau bw tempat cenggini.....itu kalau dorang dah membesar, mau gian nak dtg main kat cini jerk......time kecik bleh la acah2 je....tak tahu menahu lagi...hikss

Moral dia....jgn la selalu sangat ajar anak2 pergi tempat cenggini..idak kempis la poket selalu, tak tau la Irfan besar nanti mcm mn.....moga2 dengar la cakap yer! Sekali sekala boleh la kot...hikss..

## Happy tengok org tersayang Happy.....


6 comments:

mama aleen said...

amboi bestnya

Kesuma Angsana said...

Antara sebab kenapa KA x suka bwak anak2 g shopping apsal benda ni lah hehe

wantie said...

betui tu kata hang . jgn dok ajaq, sat depa ketagih la pulak. sekali sekali ok la.

Zura@Iwan said...

mak pak dia plak yg hover..hehe

Zura@Iwan said...

tu la kan....pantang nmpk game2 ni...huhu

Zura@Iwan said...

x tau la besaq nnti...hrp2 irfan x la duk ketagih sgt..haha