♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 5, 2012

Saya | Seminggu Sudah!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah bertemu kembali jua kita....semoga sahabat2 sekalian sihat hendaknya...terima kasih pada zura@iwan readers yg sudi jengah ke blog ini...walaupun mmg jarang sekali berupdate!huhu. Blog nie tak la femes sperti blog2 lain...sbb blog nie jarang sekali nak BW or update...maafkan sy yer, yg tiggl jejak pun kdg2 sy tak sempat nk reply...I'm SORRY!

Alhamdulillah seminggu sudah! jangan salah anggap iyer!....seminggu sudah blog ini tak berupdate daa.....kahhh3x. Sekali sekala buat tajuk Gempaq....hahaha. Tp kalau ada apa slhnya...Amin, rezeki jgn ditolak kan. (ada juga segelintir yg b'tanya bleh kasi Irfan adik dah? hihihi...)InsyaAllah jika ada rezeki kan...tp rasanya maybe nak spend lama sikit ngan Hero kesayangan sy sorang nie....sian dier, tggu dia pun hampir2 kat 6thn gak...syukur ngan apa yg ada sekarang...


























[gmba copy paste dr Aunty Gieyana.com...tenkui Auntie]

Actually gian gk nieh nk menulis...tapi tak de idea,lgpon mak tak de camera..tiggl kat kg plak..huhu, camera hset cokia sy plak, dh kena hntr repair sbb rosak, so nganga je lah!hahaha...then yg sebab utamanya saya tak de masa gak skrg...family come first, right? Melayan karenah anak kecil sy nie....yg dah makin aktif seronok meneroka dunia dia sendiri...part his learning proces katakan...

Saya + hubby sgt seronok tengok perkembangan dier....di depan mata kita dia membesar dengan jayanya...time sakit tu mmg menduga jugak lah...biasala kan anak2 nak membesar, ayat kasi sedap hati jugak nie...ye la dugaan dr Allah mmg tak akan berhenti...kecil or besar ujian itu, dan cara kita mengatasinya. Yg penting sentiasa ingat pd Dia. 

**Nanti lah update entry psl Family Zura@Iwan join gathering kecilan di Nurul Ikan Bakar, last weekend. itupun gmba2 copy paste frm blog Gieyana.Com. saya minta izin!hehehe.

9 comments:

Gieyana said...

Nnt free update ah..jgn terus berkubur dh..

Irfan dok x senyap..so pics dier jd blur sket..kekekeke..:P

Nad @ MamaZN said...

oo, lama gak akak tggu irfan ek?
alhamdulillah, penyeri famili yg sehat,cute n ensem..:)

ALoNa CintamaniszLite said...

berseri rumahtangga korang ye...
alhamdulillah, Allah dh anugerahkan irfan utk korang berdua..

el said...

comel betul irfan
geget kang

wantie said...

tu la, sepi ja blog hang ni. Dah nampak N3 ni terus aku bertandang. hahahaha

Zura@Iwan said...

tu arr weyy....syg ni kt blog ni....huhu...

haha...pyh nk snap pics dia....kekeke

Zura@Iwan said...

aha lama gk Nad...

alhamdulillah penyeri family kitaorg sefamily Irfan nie...syukur..

Zura@Iwan said...

kak Alona....alhamdulillah kak....bseri rumahtgga smpi bila2..amin....

el~ hg bila nk jumpa irfan nieh...

Zura@Iwan said...

kesian aku kan...x update2 pon blog...boring org....