♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 6, 2012

Mini Gathering @ Nurul Ikan Bakar

Assalamualaikum....

^^Entry di bawah gmba2 semuanya copy paste frm blog Gieyana.Com...tenkui again!

Malas nak karang pjg lebar ..layan gamba je lah....Mini gathering yg berlaku last weekend. Sangat meriah!...lama tak bergather mcm nie...sejak sy melahirkan Irfan.

Bergamba bersama after makan...b4 semua gerak balik....Zura@Iwan Family, Ina+Madi Family & Gieyana Family (sorang tu suami gi mana?haha)
Lama tk mkn ikan bakar nieh....sedap bangat...Alhamdulillah kenyang, naseb baik ada Opah yg jaga Hero sorang yg tk duk diam nieh.....Mama + Papa bleh melantak puas2..haha..licin kasi abis bebs..
Haizzz anak Mama nieh...semua mende nk masuk mulut...Mama kasi awak makan taw...keras tul gusi kamu tu...haha. Maceh Opah tlg jaga Irfan kejap....
Me+Rozie...mcm anak dara je kan? kakakaka..perasan!
Ina+Fatihah yg bam2...cute!..nnti km nk jenjalan gi Ipoh yer...InsyaAllah...Irfan geram tgk Fatihah...haha.
Hero Kesayangan Mama+Papa....Aunty Rozie nk snap pic dier pun pyh....terlompat2....but still cute+encem arr tgk kamu dlm gmbr nieh...
Apa la yg Irfan geram sgt tue...smpi tarik tudung Aunty Rozie....kahhhh3x...

Last year gathering bersama team yg sm gak...lokasi yg sm...tp dlm bulan Ramadhan, then masa tu Saya + Ina sedang membawa Irfan + Fatihah dlm perut....hihi.

## Family kitaorg pun..kalau nak berkumpul selalu gak dinner kat Nurul Ikan Bakar nie...siap ada kad diskaun ag...tp 5% jek..bleh la....dr tk de kan....hehe. Aha....booking dulu pun bleh....mcm Gie mention kt blog dier tu.....

10 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dalam gambo irfan nampak chubby la, pipi dia labuh betul...comei anutie suka..ada tengok gambo yang sama kat blog gie...bestnya gather2 together

Gieyana said...

Meriah....nnt nk terjah Ipoh psl Nureen x puas main da..ekekeke..:-)

wantie said...

amboi.. hang pa best la dok bergather gather bagainya.
aku ni gather ngan anak anak ja la kat dapur tu

el said...

best betul rmi2 mkn
comel semua

::NureeN:: said...

ooo gether2 tak ajak pon huhuuu....
sama la, dpt kad diskaun gak.. tpkan g 23 bln lepas kat nurul mcm kurang kick la dia punya sambal belacan :P

Zura@Iwan said...

aha anje..pp dia mmg labuh..cm buah setoi...hehehe....

tu arr...ni curi gmba dr blog gie la..

Zura@Iwan said...

mlm tu aku rasa mmg meriah sgt....riuh ngan anak2 lah...haha...

tu arr...bila hg nk pegi..bleh set sekali...hikss

Zura@Iwan said...

aku pon br je gather2 ni wey...

sblm ni bz ngan anak je...huhu..

Zura@Iwan said...

tu arr...bila nk gather team png plak ni...

masuk hg lg comey per....:)

Zura@Iwan said...

ala Nureen...ni geng tmpt keja hb ni..depa ajak...hikss...

nnti kita2 plak gather...mau?

ntah la..km rasa ok jek...suka ikan bkr..