♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, May 13, 2013

Sedikit Cerita...

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..

Now mood entah la kenapa...mood update blog, blogwalking dah down...semua seangkatan dengan alam maya ni macam dah kureng...Facebook pun sama...huhu. Tambah-tambah mood nak bergambar, sangat la tak de mood...usung je camera tu ke mana saja..tapi tak terdaya tangan ni nak bawa keluar untuk snap-snap..teruk dah ni penyakit aku!..kahhhh!. Bukan malas...tapi ..eh tak tau la nak cakap macam mana...apa-apa pun asalkan Bahagia!hehe.

Selamat kembali dari cuti di hujung minggu ye kengkawan..:), Me last weekend dah balik kampung masa hari mengundi tu...baru ni balik lagi...kekeke, actually balik nak ambil anak kesayangan kat kampung bawa balik Penang, angkut sekali adik saya sebab minta tolong dia jaga Irfan sementara pengasuh Irfan sihat kembali..luckly masa ni adik saya cuti sem...huhu. Semua itu adalah kebetulan...semoga pengasuh Irfan cepat pulih...Ameen.

Pandai pula Irfan nak buat "Peace" tue...hehehe..ni kerja bapa dia ni..suruh posing sekali dengan kek..."Selamat Hari Ibu"

Hari-hari adalah hari ibu..setiap hari kita sentiasa mengingati jasa-jasa ibu dan sentiasa mendoakan ibu kita..mungkin hari Ibu sedunia dibuat untuk meraikan hari yang special untuk ibu-ibu, yang penting niat kita kan...Me dapat la balik peluk cium dah wish face to face dengan my Mom kelmarin...tapi me tak boleh tatap lama-lama muka my Mom..nanti me akan jadi sebak...so me wish dengan secara spontan dan lawak...hahaha.Me hadiahkan doa + kasih sayang buat mak yang tersayang..:)

"Selamat Hari Ibu untuk semua Ibu-Ibu di seluruh dunia..." 

Terima kasih singgah sini...

Love+Peace
ZII


28 comments:

Nad MamaZN said...

Pandai irfan buat peace :)

wantie said...

amboi irfan dah pandai sambuty hari ibu untuk ummi yer..

mummy_ayu said...

tomei..setuju...
hari2 pun hari Ibu

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

ALoNa CintamaniszLite said...

alhamdulillah, zura dikurniakan irfan utk merasai nikmat sebagai seorang ibu...
semoga irfan membesar sebagai anak yg soleh..amin

ena said...

makin besar dah nampak makin hemsem dah anka bujang ni...

Zura@Iwan said...

Nad~

mama dia asyik buat Peacee..dia pun pandai ikut..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

dia bkn taw apa tu..baba dia yg srh posing gitu..hehe

Zura@Iwan said...

mummy ayu~

yup betui2 tu..
hari2 adalah hari ibu gak...

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks..hehe

Zura@Iwan said...

k.Alona~

alhamdulillah kak...dapat gak merasa nikmat dan pgalaman mjadi seorang ibu....syukur sgt2...

ameen...thks kak sudi mendoakan...

Zura@Iwan said...

ena~

hehe...makin bsr makin bijak mengexplore..hikss

shark said...

hehe,,
samala saya..
hari2 pun hari ibu :)

mama lieyna said...

Eh pandai buat peace ye, kiutt.. tgh ngajar akeem gk ni..hehe..

Zura@Iwan said...

shark~

aha...sesekali smbut kan..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

dia tgk mama dia buat peace..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Irfan buat peace untuk ucap hari ibu dia...

Rinna said...

Dah pandai ye irfan wat peace.. :))

Zura@Iwan said...

Atuk~

Wslm

mama dia kata peacee..dia pun gigih nk buat..haha

Zura@Iwan said...

Rinna~

aha dh pandai la sikit2..hehe

Myra Jay said...

Hheeee, comel gaya Irfan tu :D

Kesuma Angsana said...

suka tgk gaya irfan tu

Zura@Iwan said...

MJ~

hehe..mmg comey..

Zura@Iwan said...

KA~

tu arr...gigih nk buat sign peace tu..hehe

el said...

hahaha nak wat peace yea irfan..comey sgt
slmt hari ibu :)

Zura@Iwan said...

el~

haha...mama dia buat peace selalu..

PinKy MoMMa said...

sedapnyer dapat makan kek..aunty tonggeng2 kat dobi ni hahaha..kek pun nan hado ;p

Zura@Iwan said...

Pinky~

mak kita yg buat tu..keke..