♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, May 14, 2013

Sebak saya baca kisah dia...

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..

Maaf semua di pagi hari Selasa yang indah ini, saya up kisah sedih pula kat sini..tapi saya sekadar berkongsi...memang sebak tak terkata...klik blog Cerita Erina untuk kisah sebenar...):, menangis teresak-esak saya tadi...

Al-fatihah untuk arwah adik Aqil Hamzah yang sangat comey ... semoga ibu dan ayah adik Aqil tabah menghadapi dugaan dari Allah S.W.T...

#sayamemanghatisensitif

Thanks singgah sini...

Love+Peacee
ZII

40 comments:

Nad MamaZN said...

Ala akak..
Saya pun hati sensitif gak ni
Jap, nak bace

Dee said...

mmg sedih..takziah buat erina sekeluarga..

jgn lupa amik vaksin tu eh..xpelah mahal..handbag mahal boleh beli kan..takkan dgn anak nak berkira..

Ratu Hatiku said...

Sgt sedih..akk pun sampai tersedu sedan baca...
Salam takziah buat Erina sekeluarga..

Fairul Azmi said...

Muda gugur. TUa pun gugur juga.

Zura@Iwan said...

Nad~

kak kalau bab2 baby ni..mmg sensitif...huhu..

Zura@Iwan said...

Dee~

vaksin stiap kali amik kt kk..

kalau vaksin pneu tu..kena amik start dari umor bb..tp tk amik la..

Zura@Iwan said...

Ratu~

saya mmg tersedu sedan gak td kak..

teringat anak2 kita kan..

Zura@Iwan said...

Fairul~

muda gugur pahala dosa tak byk..

tua gugur...sebaliknya..

Kakzakie said...

Memang sedih tapi ujian diberikan pada ibu-bapanya. Pengajaran buat kita semua..

wantie said...

memag sedih... dugaan . semoga tabah.
al fatihah..

ALoNa CintamaniszLite said...

Ya Allah...
Itu dugaan yg erina harus lalui..
Perasaan seorang ibu....kehilangan...

Myra Jay said...

Ok nak p baca..
Apapun salam takziah..

lieyalatif said...

Al-Fatihah.

سْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
أٌلحَمْدُلِلَّهِ رَبِ اٌلْعَلَمِينَ*اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْمِ*مَلِكِ يَوْمِ اٌلدِّيْنِ*إِيَّاكَ نَعْبُوْدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِيْنُ*إٌهْدِنَا الصِّرَطَ اٌلْمُسْتَقِيْمُ*صِرَطَ اٌلَّذِيْنَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِّمْ غَيْرِاٌلْمَغْضُبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ اٌلضَّآلِّينَ

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Al Fatihah untuk Allahyarham Aqil

QasehnyaRania said...

as-salam..

saya beli dekat gamat emas..

ni facebooknya..
https://www.facebook.com/gamatemasrasmi

kalau nk beli ngn saya pon boleh :)

nk terjah la..
al-fatihah

Kesuma Angsana said...

samalah kita bab2 baby ni mmg cukup2 sensitif kan

shark said...

pompuan mmg begitu :)

Zura@Iwan said...

Kakzakie~

ingt anak kita kak kalau bc entry dia...tk taw nk ckp cm mn..sedih..

Zura@Iwan said...

wantie~

hati ibu mn yg tk luluh kan..

cm mn pn kena erina tu kena hadapi gak..huhu..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

itu la kak..
masing2 ada dugaan mereka..kuat or tidak je kita utk mhadapinya kan..

Zura@Iwan said...

MJ~

sure sebak nnti baca..

Zura@Iwan said...

lieya~

ameen..

Zura@Iwan said...

Atuk~

wslm atuk..

amenn..

Zura@Iwan said...

Qaseh~

oo ya ka..thks..

nnti tingin nk try sy terjah..

Zura@Iwan said...

KA~

aha hati perempuan kan..mmg sensitif..

Zura@Iwan said...

shark~

betui shark..hati perempuan mmg lembut...

ieda immi said...

akk ada singgah ke blog dia ..
sedih kan ..
semoga dia terus tabah ..

fazilzura said...

alahai ... xleh bc kisah sedey skang ni kang banjir

el said...

xbc lagi ni..t aku bc ea..thx sharing
bab sedih2 ni pun aku x tahan

Zura@Iwan said...

k.ieda~

kena tabah menghadapi dugaan ni kan kak..hehe

Zura@Iwan said...

fazilzura~

aku pon mula2 tk nk baca..
at last baca gak..ngan mgalir airmata..

Zura@Iwan said...

el~

tk sggup nk bc gak..

tp nk tahu gk kisahnya..bc gak le..

Mar Maria said...

hukhukhuk..betul sis..sy baca mukadimah pun dah bkaca mata ni..lps tu stop la baca...ehh dah stop baca hati ni nak jak taw p'akhir kisahnya..baca semula..bjurai2 airmata ni..sedihnya...

Zura@Iwan said...

Mar~

aha sm la..
teruskn bc walaupun berat hati..

MrS. F!zA said...

Mmg sedih..sgt besar dugaan bt dia..

Zura@Iwan said...

Fiza~

mmg besar dugaan yg dilalui oleh sorang ibu...

::NureeN:: said...

aku pon baca gak wei kisah aqil hamzah, kwn aku bg link kat wassap...
sedih sgt.. sebak...
moga aqil hamzah tenang disana..
Al-Fatihah...

Zura@Iwan said...

Nureen~

ameen...
insan kecil yg tiada dosa..
menunggu ibu n ayahnya di syurga..

PinKy MoMMa said...

harap erina kuat menempuh dugaan ini dan didoakan moga ada sinar bahagia buat dia dan suami..

mmg sedih sangat baca entry dia :(

Zura@Iwan said...

Pinky~

ameen...
mudah2an