♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, May 3, 2013

Mesti Korang Kata..Sejuknya Perut Ibu Mengandung...:)

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..

Irfan...owhh Irfan...now memang suka ikut, pandai pula sebut AllahuAkhbar dalam sebutan dia le...so cute.!

Sesiapa yang sudi nak jenguk blog Irfan sila la terjah...Segalanya Tentang.. mak rajin buat blog utk anak...time rajin..kekeke..


Happy Weekend uols...

Love, Peacee
ZII


22 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg pun !

lisaafha said...

alhamdulillah. kecik2 dah belajar solat.
semoga menjadi anak yang soleh. aminn:)

ALoNa CintamaniszLite said...

owh ada blog ye irfan ni...hehe..
rajin mama dia..

Fairul Azmi said...

Moga istiqamah samapai dewasa.

Dari kecil sampai liang lahad dekat dengan sejadah

wantie said...

bukan takat perut ibu je sejuk. sekali perut tok nenek pun sejuk bila tengok ni...

Zura@Iwan said...

KA~

hehe..

Zura@Iwan said...

lisa~

alhamdulillah...
ameen..mudah2an...
thks lisa

Zura@Iwan said...

k.alona~

aha...dh lama nk buat blog dia..hehe
rajin terlebih kak.

Zura@Iwan said...

Fairul~

ameen...

mudah2an...thks yer

Zura@Iwan said...

wantie~

hikss..alhamdulillah...

dia mmg kalau nmpk aku or iwan solat, dh taw minta kopiah dia n srh bentang sejadah...hehe.

el said...

sejuk perut aunty taw hehehe
gud boy smoga besar nti jd anak yg soleh yea

Zura@Iwan said...

el~

mmg sejuk perut hg..hehehe....
ameen...

PinKy MoMMa said...

bagussss..kenalkan dia apa itu sujud..apa itu solat ;)

nnt tak de la dia pelik bila tgk org lain buat kan hehehe

Zura@Iwan said...

Pinky~

mudah2an dear...

moga dia tk pelik nnti bila tgk org solat..

LiYa HaNiF :: said...

moga irfan jadi anak soleh ye... :)

Suhaila Zahari said...

Mmg sejuk perut ibu mengandung.Alhamdulillah.. ;)

Myra Jay said...

Alhamdulillah :D

MrS. F!zA said...

rajin bt blgo tuk irfan tu..hiks..mcm kgie lah eh..kita blog sdri pon mls ni nk blog anak2 lg..haha

Zura@Iwan said...

Liya~

ameen...thks Liya kerna mdoakan..

Zura@Iwan said...

Suhaila~

alhamdulillah...
semoga anak saya mjadi anak yg soleh..

Zura@Iwan said...

MJ~

:)

Zura@Iwan said...

Fiza~

lama dh nk buat, masa dia baby lg..
tp tk sempat...
tp tu la..time rajin mama dia update arr..ni blog sdiri pun tk berupdate..hehe