♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, May 21, 2013

Rapatnya Mereka.....

Assalamualaikum wbt...

Sebenarnya tak tahu nak update apa nie...tapi saya abadikan juga...seronok tengok mereka...:)

~ Sepetang Beriadah di Bukit Dumbar, Penang 

 Mengikut Baba dia je...Mama dia tak hiraukan dah..huhu

 Main lari-lari dengan Baba...

 Sebenarnya Irfan nak main ball...tapi lupa nak bawa ball dia, boleh dia pergi ambil ball budak kat situ...haha...

 Tak larat ke apa ni..hehe..


 penat la tu  kejar Baba ...

 dah jom balik....seronok Irfan naik motor....

#Muhammad Aliff Irfan dah 1 tahun 7 bulan pada 15hb Mei lepas..alhamdulillah anak Mama dan Baba sangat aktif...banyak akal dia...handsome macam Baba..comey macam Mama..kekeke..

#Nanti free or ada idea saya update lagi yer...terima kasih....

Love+Peace
ZII

36 comments:

PinKy MoMMa said...

bila anak rapat ngan baba..mama boleh take sweet time skit hehehe..
moga membesar dgn sihat ye hero baba dan mama ni :)

Gieyana said...

Nmpk irfan enjoy..aq jrg nek atas ni pdhl dkt ja..

Nad MamaZN said...

Boy mmg kena selalu main lasak2 ngan apak
Biar dia kental
Tp dlm masa yg sama kena rapat ngan mak
Biar dalm hati ada jiwa halussss walau dah kental
Hihi

ieda immi said...

haa boleh dah kalau nak dptkan adik utk irfan ! :)

el said...

comey haaa ngan helmet kuning hehe

Adlin Mohamad said...

mama leh releks santai2 ..cam kita gak gegirl 3org tu mmg rapat ngan papa diaorg tido pun berebut kat papa ..mama tukang nengok je hehhe

Nurzakiah Hanum said...

happy time

wantie said...

haruslah kan, kalau anak lelaki ikut montot bapa. ( mcm tu la kata orang)

tapi kan, Aleesya pun sama naik je ngikut montot papa kalau ke mana mana..hohohoho....

hang garang kot, that why Irfan suka ikut baba dia.

eh..kalau gitu aku pun garang gak le. muahahahaha

Kesuma Angsana said...

makin comel lah dier ni ! geram

Zura@Iwan said...

Pinky~

haha..tk de maknanya..
mcm mn pon dia akan cari Mama dia gak..
cari Baba dia sbb minta apa2 kt Baba dia..hehe..Baba rajin layan

Zura@Iwan said...

Gie~

ha..smpi2 kt citu, dia dh gelak berdekah2..xcited seronok..

sbb dkt..tu yg hg mls nk nek tu..keke..

Zura@Iwan said...

Nad~

aha betui..kena kental lasak..tk bawa ball dia..idak lg sonok arr tu..

ya ..hati kena lembut..bkn perwatakan lembut..hehe..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

insyaAllah kak...doa2kan ye..

Zura@Iwan said...

el~

helmet kuning comey mcm tuan dia..

Zura@Iwan said...

Adlin~

tak relaks sgt ..sat keriau mai kt mama gak...hehe...

Zura@Iwan said...

Hanum~

yeayyy~

Zura@Iwan said...

wantie~

ye betui tu..kena ikut bapa la..hikss

bkn garang...tp suka pot pet2...kahhh! dia nak apa2 minta kt Baba dia..hahaha..

Zura@Iwan said...

KA~

thks KA...makin lasak dia..

fazilzura said...

apa lg , project bby gurl plak

Zura@Iwan said...

fazilzura~

hahaha..

ko kasi aura bb girl kt aku plak...

Rinna said...

Seronok laa Irfan yer jln2 ngan baba dia.. :)

atuk said...

Assalamualaikum Zura

cergas dan cerdik Irfan

MAZLIZA ABD RAZAK said...

ank lelaki kan..mesti rapat ngan bapa :)

fyna said...

hehehe..mama nya jeles ye ^_^ comel helmet irfan

::NureeN:: said...

:P
penat weh... bkn irfan yg penat, aku yg penat.. huhu

atty's said...

nak tumpang irfan naik moto leh?
tomey je pakai helmet..safety 1st

Zura@Iwan said...

k.rinna~

mama dia ada..tp tk amik gmbr,,hehe

Zura@Iwan said...

Atuk~

waalaikummusalam Atuk..

alhamdulillah atuk..

Zura@Iwan said...

MAz~

rapat2 gak ngan Baba..tp ngan Mama lagi rapat kut..haha

Zura@Iwan said...

fyna~

hahaha..jeles sbb, kalau berjln nk apaknya yg dukung..haha..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hg penat byk xtvt n busy la tu.
tk per..pelan2..

Zura@Iwan said...

kty~

tk dpt nk tumpang..sbb dh penuh..hehe...

helmet tu nk kena taruk cover..kesian plak kena angin kt muka..hhe

Myra Jay said...

Macam isi dengan kuku ;)
bagai aur dengan tebing..
bagai anak dengan baba ;D

Zura@Iwan said...

MJ~

amboi Myra..
berperibahasa nmpk..hehe

m@m@yAyA said...

best eh irfan naik moto..
angin sepoi-sepoi eh..hihi

skjp jer irfan da bsr kan kak,yelah yaya pn da setahun..~

Zura@Iwan said...

mamaYaya~

best la tu zura...
dia mmg suka naik motor..hehe..

tu la..mmg sekejap je masa blalu kan...