♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, May 7, 2013

Cuti Panjang...

Assalamualaikum...Salam Sejahtera..

Cuti 3 hari ja..macam lama pula bercuti, kelmarin negeri Pulau Pinang dapat cuti pelepasan am..so saya lajak la lagi cuti-cuti di kampung...macam tak mau balik pula kan, semua family berkumpul...rasa tak best nak balik pula..hikss..

Camera lupa nak bawa balik...so kejadian mood bermalasan nak bergambar...huhuhu...

Ada gak aktiviti masa cuti tu...hari sabtu attend kenduri kahwin di Sungai Petani, lepas tu balik kampung ...dan aktiviti bersama keluarga aje lah di kampung tu....makan, tido..kekeke...dapat gak makan laksa buatan sendiri...bestnya...:)

 Peaceee!

Posing kenangan sebelum balik ke Penang kelmarin...hujan seharian, hujan rahmat...Alhamdulillah...

Itu aje kot sembang-sembang hari ini....malas lagi ni ...adeiii....mood ke laut cina selatan....kekeke

Wasalam...

Love, Peacee
ZII

34 comments:

el said...

ada brg tuk kamoo sayang..t jumpa kasi ea hehe

Nurzakiah Hanum said...

hapy :)

atuk said...

Assalamualaikum Zura

janji hepi...

Zura@Iwan said...

el~

wahh ya ka..thks cayang el..

Zura@Iwan said...

Hanum~

:)

Zura@Iwan said...

atuk~

waalaikummussalam atuk..

alhamdulillah..

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer cuti pjg yer !

wantie said...

yang best tu bila tetiba je diumumkan penang public holiday monday tu. yohooooooooooo

Fairul Azmi said...

Awal tahun cuti banyak lagi. Selamat bercuti dan musafir.

Tahukah anda, doa semasa musafir makbul

Ratu Hatiku said...

Bestnya buat laksa..dah lama xbuat sbb kat umh xde yg penggemar laksa cuma akk sorang jerk..uhuhuhu

ALoNa CintamaniszLite said...

dengan payung berwarna-warni...hhe..

Akak payung tu guna sbg props outdoor ngan pengantin jer. Tp zura leh pakai selalu, hahaha..

mama lieyna said...

Blk kg mmg syiok..pastu berat nak blk rumah sndiri :-)

::NureeN:: said...

hehhee.. aku pon baru msk keja ri ni
mood ke laut huhuu
keja byk, n3 as usual, mmg dh draft semgu siap!! hehe

Zura@Iwan said...

KA~

sonok2...:)

Zura@Iwan said...

wantie~

tu arr...aku seb baik pihak atas approve cuti..ada gak comp yg keja taw...hehe

Zura@Iwan said...

Fairul~

saya kena simpan cuti..sbb sblm ni byk sgt amik cuti..hehe

Zura@Iwan said...

Ratu~

hikss..buat laksa gtg royong best..

puas mkn laksa buat sdiri..

Zura@Iwan said...

k.ALona~

haha..payung tu mak saya punya..pinjam posing la tu..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

tu arr..mmg berat nk blk..hehe

Zura@Iwan said...

Nureen~

pjg hg cuti..smbung noh..

hg ada gak masa buat draft n3 noh..

PinKy MoMMa said...

cantik sangat payung hehehe..seperti pelangi yang mewarnai hujan..ecewahh..

meh nak seruu mood tu balik meh..

Zura@Iwan said...

Pinky~

hahaha..tu arr kita pun berkenan, tp payung pinjam gk tu,...mak kita punya..hikss..


meh seru meh..

LiYa HaNiF :: said...

hamboi warna payung tu meriah nampak.. :P

Cho Zila said...

cantik payungtu dahler besarkan... seronoknyer cuti...

Suhaila Zahari said...

Pic atas sekali tu sweet mcm anak dara..

Btw,kita singgah smbil follow blog ni.

Myra Jay said...

Cantik payung, bila posing nampak cantik :D

ieda immi said...

skrg nie akk punn bermalas2an nak update huhuhu

MrS. F!zA said...

payung ituuuuuuu! cantik utk photoshooot!

Zura@Iwan said...

Liya~

suka payung tu..tp bkn sy punya..hehe

Zura@Iwan said...

Cho~

hahaha...ramai berkenan payung tu..

Zura@Iwan said...

Suhaila~

ye ke? dlm gmbr je tu..hikss

thks dear...nnti sy terjah blog awk plak ye..

Zura@Iwan said...

MJ~

thks dear...payung yg cantik..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

kak update la gak..hehe

Zura@Iwan said...

Fiza~

ya betui tu..
kena cari satu utk kita arr..