♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, May 22, 2013

Hari-hari,petang-petang pergi main bola...kekeke..

Assalamualaikum wbt..

Bapanya semenjak tak pergi main sepak takraw, rajin nak bawa anaknya pergi beriadah di taman...tapi memang seronok layan anak petang-petang kat taman nie...

Lepas ambil Irfan kat rumah Mak Ani (BabySitter)...naik motor bawa dia main ball , hari tu tak bawa ball...kali nie kita bawa...meh tengok Irfan sepak bola..hahaha..ada gaya pemain bola sepak tak?kekeke..


 Bola kat mana tu sayang....hahaha..

 cewah...ada gaya tu...kui..kui..

piring apa la..apaknya kasi tu..kekeke..baling asyik kena mama jek..kahhh!

Irfan gembira...Mama dan Baba pun gembira....nanti dah besar, boleh ikut Baba pegi main bola sepak, sepak takraw or bola tampar...Baba kamu kan suka sukan tu..hehe...

#Mama pun turut berpeluh sama...bagus ni kalau tiap-tiap hari kita beriadah....hehe..

Terima kasih yer singgah sini...love uols...

Peaceee!


20 comments:

Myra Jay said...

Wahhh!! best2.. daapt rehatkan badan dan menyelimkan badan :D

Nurzakiah Hanum said...

wah bestnya dia

el said...

aku nah mai sekali bukit dumbar ni..dating ngan en. hb..hahahaha g jogin la haha

ct rahani said...

aktiviti yg bagus diamalkan.. hehe.. sonokkan klu tetiap petang dpt beriadah camnih.. :)

irfan dh ader gaya tuh jadik football player.. cute!

wantie said...

sekarang ni asal nak main je kena keluar rumah.

kalau aku dulu main bola,main basikal kecik semua kat dalam rumah. memalam pun main lagi tau.

maklumlah rumah kampung. sure hall panjang je.

bila hang nak try geng hang pulak. Irfan dah jadi geng baba dia.

Ratu Hatiku said...

bagusnya aktiviti mcmni.. Manalah tau 1 hari nnt irfan jadi pemain bola sepak negara.. :D

Gieyana said...

Ni yg aq terkujut hg ketuk cermin tu erk..:)
Hepi irfan main..:)

lieyalatif said...

Fuhhh irfan bakal pemain bola sepak negara ni...kecik2 dah training hah ehehehe...betul tu zura, anak ngan bapak main ball...kite pun leh walking ke joginh sikit ke....dpt laa keluar peluh sikit kan...

Dee said...

anak lelaki peneman ayah..main bersama..penyejuk hati mama..cepat je masa berlalu..dah besar pun irfan..

m@m@yAyA said...

fuhh abg irfan da gaya cam pemain handalan nie..

hurm salu ank laki mmg ikut babahla eh,xper akk pasni da leh wat kwn soping tuk akk lak!*

Zura@Iwan said...

MJ~

hahah..
kt perut tk dpt nk selimkan lagi..huhu

Zura@Iwan said...

Hanum~

best la tu..

Zura@Iwan said...

el~

ye ke..aku byk kali gak.
masa berdua dl..smpi ada anak ni ha..hehe..

Zura@Iwan said...

ct~

beriadah sekali sekala mmg best...

hrp2 dia suka sport gak le..

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la...tmpt kan limited.huhu..

rumah kg tu beb..now kita duk umah tiggi..huhu..

Zura@Iwan said...

Ratu~

ameen....
kalau dia berminat bola sepak la kan..

Zura@Iwan said...

Gie~

hahaha...
iyo la...
kelam kabut hg aku ketuk cermin tigkp keta..kahhh~

Zura@Iwan said...

lieya~

kakakaka...dia suka main ball lieya...
tu yg bw ball tu...idak ball org dia amik nk main..kekeke..
tu arr..aku pun berpeluh sbb main kejar ngan dia..kekeke

Zura@Iwan said...

Dee~

ank ksygan mama dan baba dia..hehe..

Zura@Iwan said...

mamaYAya~

gaya je lebih tu..kekeke...
tggu dia bsr tgk...
insyaAllah ada rezeki buat bb girl plak...hehe