♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, May 29, 2013

Our Toddler..sweet baby boy...

 macam-macam akal dah anak teruna kita sekarang....

lepas kenyang makan nasi...habis dia tumpahkan air masak kat baju...huhu...yang sweetnya pandai cari Baba dia bila balik dari rumah pengasuh...#picture nie Mama send by wechat kat Baba ...

cari..punya cari Baba dia tak de...Mama kata Baba pergi kerja...jauh pula pergi kerja, Johor Bahru nuh...huhu. Mama pula yang tangkap syahdu.....galak....kekeka #picture Baba senggeh tak ingat..kahhh, jangan marah dear, saya up kat sini..awak tetap handsome lah...sweet kamu ni..kekeke..

thanks for reading my entry...love uols

Peacee!
ZII


10 comments:

wantie said...

Sekarang ni hg dah ada teman klu iwan out station.

Zura@Iwan said...

wantie~

tu la...now ada irfan peneman di kala babanya pergi outstation..

el said...

seronok aku tgk hangpa ngan irfan
betul lah kata t..skun ada irfan xdelah hang sunyi no...hepi sgt2 tgk :)

fazilzura said...

1st time tgk si Wan ni sengeh gitu .. wakakak

Zura@Iwan said...

el~

tu la ank wpon rapat ngan ibunya..
babanya tetap ingt kan..
alhamdulillah El, Allah dh hadiahkan kebahgiaan yg dinantikn oleh kami...bertambh bahgia..insyaAllah..

mmg tk sunyi bila ada Irfan ni..babanya rajin outstation kan..terima kasih ya Allah..

Zura@Iwan said...

fazilzura~

kekeke..
dia mmg sll gak senggeh gitu kalau aku nk ambik gmbr dia..
cuma aku tk post je kt sini..kekeke

::NureeN:: said...

1thn7bln, tak lama lg dh bleh sembang mcm mana aku dok bersembang ngan ellesya hehee...
si emir 1thn 1bln penat aku nk mengejor deh, panjat sana sini, terjun suka2 hati.. buka almari n mengemas segala tapaware, rak kasut lagi,buka tong beras, abes berteraburan beras kat lantai, kura2 bulih dia sua dlm akuarium n pegang, aku takot kena gigit ja... huhuu

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu arr...dh bleh sembang, peel ckp byk plak nnti..haha...

irfan cara dia la..mmg bb boy gitu la...aktif..hehe...kdg2 aku kena baling dek mainan dia..haha..

PinKy MoMMa said...

papa sengih senang ati tu skrg ni..bahagia diapit oleh anak comel dan isteri yg gorjes hehehe..

mama dia dah ada bodyguard so papa tak perlu la risau ;)

Zura@Iwan said...

Pinky~

alhamdulillah..thks dear...

hahaha..bodyguard kecil mama...